İrem Helvacıoğlu Ölümden Döndü: Damardan Çay Vermişler
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

İrem Helvacıoğlu Ölümden Döndü: Damardan Çay Vermişler

Ünlü oyuncu İrem Helvacıoğlu bir açıklama yaptı ve damardan kendisine çay verildiğini söyledi.

Finans Magazin 26 Nisan 2022 14:27 0
İrem Helvacıoğlu Ölümden Döndü: Damardan Çay Vermişler

Ünlü oyuncu İrem Helvacıoğlu dikkat çeken bir son dakika açıklamasında bulundu. Helvacıoğlu yaptığı açıklamasında bir sette kendisine yapılan ve onu ölüme kadar götürebilecek kötü şakayı açıkladı. 

 

Şu aralarda Annemin Sırrıdır Çocuk adlı bir dizide rol alan İrem Helvacıoğlu isimli güzel oyuncu, internet üzerinden yayımlanan bir programa konuk oldu. Bu programda samimi açıklamalarda bulunan İrem Helvacıoğlu, samimi açıklamalarda bulundu. Helvacıoğlu yaptığı açıklamada kendisine sette yapılan kötü şakaya değindi ve o şakanın kendisini az daha ölüme götüreceğini söyledi. 

Annemin Sırrıdır Çocuk adlı dizideki rolü ile göz dolduran İrem Helvacıoğlu, internet üzerinden yayımlanan programda yaptığı açıklamada ölümden döndüüğünü söyledi. 

DAMARDAN ÇAY VERDİLER

Programda açıklama yapan Helvacıoğlu, bir programın setinde kendisine yapılan kötü şakayı aktardı. Sette koluna soğuk çay enjekte edildiğini söyleyen Helvacıoğlu, daha sonra fenalaştığını ve hemen hastaneye kaldırıldığını söyledi. Bu olayın şoku ile bir süre çalışamadığını söyleyen Helvacıoğlu, programda kendisine sorulan "Sonra oyunculuğa neden devam ettin? 'Ne kadar saçma bir sektör' demedin mi?” sorusuna ise şu şekilde yanıt verdi:

O ZAMAN BUNA KAFAM YETMEDİ

"Demedim ama o dizide neden devam ettim, bilmiyorum. Yaşım küçüktü, idrak edemedim. Şimdi olsa dava açardım da o zaman buna kafam yetmedi."

Güzel oyuncunun yaptığı bu açıklama sosyal medya üzerinde kısa sürede gündem oldu ve çok konuşulanlar arasına girdi.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç