iPhone 14 Pro Max Almak İçin Sahibinden Satılık 2. El Araba
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

iPhone 14 Pro Max Almak İçin Sahibinden Satılık 2. El Araba

MAlatya'da meydana gelen olayda bir kişi, istediği iPhone telefonunu alabilmek için arabasını sattı.

Finans Magazin 13 Ekim 2022 12:40 1
iPhone 14 Pro Max Almak İçin Sahibinden Satılık 2. El Araba

Araba ile iPhone takas etti.

Milyonlarca genç, teknolojik ürünler karşısında iç gheçirmeye devam ediyor. Döviz kurunun ciddi şekilde artması , vergilerin yüksek olması nedeniyle teknolojik ürünlerin fiyatındaki yükske oranlar cep yakarken son çıkan iPhone telefonların fiyatları ağızları açık bıraktı. Amerika'da bir kişinin 6 günlük maaşı ile alabildiği iPhone telefonlar için Türkiye'de 9 ay çalışmak gerekiyor.

54 BİN LİRAYA TELEFON

iPhone, geçen ay yaptığı tanıtımla iPhone 14 serisini tanıttı. Serideki en pahalı telefon ise iPhone 14 Pro Max oldu. Bu telefonun fiyatı 43 bin lira seviyesinde. 

YİNE DE KUYRUK OLDU

Yeni iPhone 'ların Türkiye'de satılacağı gün geldiğinde ise Apple bayilerinin önünde büyük kuyruklar oluştu. Birçok kişi yeni telefonu almak için sabah saatelrinden kuyruğa girerek beklemeye başladı. 

ARABA İLE TAKAS ETTİ

Bir ilginç haber de Malatya'dan geldi. Gelen bilgilere göre 25 yaşındaki Yasir Aksaç isimli kişi, telefon almak istedi ancak bütçesi yetmedi. 54 bin liralık iPhone 14 Pro Max almak isteyen Aksaç, bunun üzerinde 55 bin liralık aracını internet üzerinden satışa çıkardı.

Bir süre ilanda duran, ancak taşıtta son dönemlerde yaşananan kriz nedeniyle satılmayan araç için Aksaö farklı bir yol denedi. Arabanın camına bir kağıt yapıştıran aksaç, istediği telefonun modelini yazdı ve bu telefonla aracı takas edebileceğini söyledi. 

Aracın olduğu bölgeden geçen 21 yaşındaki Serkan Erkış Aksaç'ı aradı ve ikili anlaşarak aracın satışını yaptı , telefonla takas edildi.

Finans7.com  | Ankara

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
geri zekalı tlf alınca artık tlf biner gider gideceği yere