iPhone 14 ile Hız Trenine Binenler, İnince Polisle Karşılaştı: İşte Nedeni
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

iPhone 14 ile Hız Trenine Binenler, İnince Polisle Karşılaştı: İşte Nedeni

iPhone 14 model telefonu ile hız trenine binenler, trenden indikten sonra polislerle karşı karşıya geldi. İşte nedeni.

Bilim ve Teknoloji 10 Ekim 2022 08:29 0
iPhone 14 ile Hız Trenine Binenler, İnince Polisle Karşılaştı: İşte Nedeni

Flaş haber: iPhone 14 ile hız trenine binenler şaşkına döndü.

Geçen haftalarda iPhone 14 tanıtımı yapıldı ve satışlar başladı. Satışların başlamasının ardından telefon, kısa sürede ciddi bir satış sayısına ulaştı. Bunun ardından bir detay ortaya çıktı. Bir polis merkezine art arda düşen ihbarlar polisleri harekete geçirdi.

Birçok kişi hayatına heyecan, adrenalin katmayı oldukça seviyor. Bu nedenle luna parklardaki eğlence aletlerine , hız trenlerine, hızlı trenlere biniyor. Hız trenleri ise bazen normal hızda giderken bazen oldukça hızlı gidebiliyor. 

Raylar üzerinde ilerleyen trenler yan dönüyor ters dönüyor havadan bir anda yere doğru inişe geçerek yüreğimizi ağzımızaa getirebiliyor. iPhone 14 model telefonu ile bu hız trenlere binenler ise trenden indikten sonra büyük şaşkınlık yaşadı. iPhone 14'te bu hıza ilişkin bir bilgi olmadığı için telefon, bu durumunuzu, hız treninde yaşadığınız sarsıntı ters dönme yan yatma ve sert inişleri bir kaza olarak algılıyor. 

Gelen bilgilere göre King Island Eğlence Parkı adlı parka giden ve burada eğlenenler, iPhone 14 telefonu ile hız trenine ya da diğer hız yapacak aletlere bindi. Telefon ise bunları kaza olarak algılayarak Park'ın yanındaki polis merkezine otomatik bir bildirim yaptı. Söz konusu bildirimde Bu telefonun sahibi ciddi bir kazaya karıştı ve telefonuna tepki vermiyor dendi. Bu otomatik ihbar sonrası polis ekipleri hemen gelen konuma gitti. Ancak burada hız treninden inen şaşkın insanlarla karşı karşıya geldi.

Finans7.com  |Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç