İnternetten Tanıştığı Adamı Eve Çağırıp Yedi
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

İnternetten Tanıştığı Adamı Eve Çağırıp Yedi

Amerika'da meydana gelen skandal olayda bir kişi, eve çağırdığı adamı kesip yedi.

Dünya 20 Ekim 2022 17:27 0
İnternetten Tanıştığı Adamı Eve Çağırıp Yedi

Amerika'dan korkunç bir haber geldi. Gelen bilgilere göre bir kişi, eve çağırdığı adamı yedi.

Amerika'nın Michigan eyaletinden gelen son dakika bilgisine göre 52 yaşındaki Mark Latunski isimli bir kişi, bir çöpçatanlık sitesinde Kevin Bacon ile tanıştı. Bu kişi ile tanışan Latunski, onu evine çağırdı. 

Mahkemede açıklamada bulunan Latunski, geçen ay mahkemede 25 yaşındaki Kevin Bacon'u bir arkadaşlık sitesinden bulduğunu ve tanıştıktan sonra Aralık 2019 yılında evine çağırarak öldürdüğünü itiraf etmişti. Latunski'nin aldığı ceza kesinleşti.

Mahkeme , elde ettiği belgelerde cinayetin korkunç ayrıntılarına yer verdi. İki ismin bir arkadaşlık uygulaması üzerinde tanıştığı , daha sonra iki ismin Latunski'nin evine geldiği belirtildi. Daha sonra Latunski'nin Bacon'a saldırdığını ve onu sırtından bıçakladığı yer aldı.

Onu öldüren ve cesedini evin bodrumuna götüren kişi, iple onu tavana astı. Sonra ise testislerini keserek mutfaya götürdü ve pişirdi.

Cinayet sırasında Latunski'nin ayrıca Bacon'un cesedinden parçalar aldığı ve bunları mutfağa götürerek pişirip yediği öğrenildi.

Bacon'un kayıp olduğunun ilan edilmesinin ardından polis ekiploeri Latunski'nin evine gitti ve eve girdi. Ceset hala bodrumdayken polislerin eve girdiği ama bulamadığı öğrenildi. 

Shiawassee İlçe Yargıcı Matthew Stewart kararı açıklarken kullandığı ifadeler şu şekilde: “Mahkeme bunun hesaplanarak işlenmiş bir suç olduğunu tespit etti. Kevin Bacon’ın ölümü Mark Latunski’nin tasarımıydı"

Bu açıklama sornası saldırgana müebbet ceza verildi.

Finans7.com |Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç