İnstagram'da Beğendiğiniz İlk Fotoğrafı Bu Şekilde Görebilirsiniz
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

İnstagram'da Beğendiğiniz İlk Fotoğrafı Bu Şekilde Görebilirsiniz

Sosyal medya platformu İnstagram'da ilk beğendiğiniz gönderiyi bu adımları takip ederek bulabilirsiniz. İşte resimli anlatım.

Bilim ve Teknoloji 26 Nisan 2022 22:42 0
İnstagram'da Beğendiğiniz İlk Fotoğrafı Bu Şekilde Görebilirsiniz

İnstagram'da ilk beğeniniz,  ilk yorumunuz ve ilk hikaye yanıtınıza bakmanın yolunu tarif ediyoruz.

 

Teknolojinin geliştiği son dönemlerde herkesin elinde bir akıllı telefon var. Akıllı telefonların her cebe girmesi ile birlikte en popüler uygulamalar sosyal medya uygulamaları oldu. Hemen hemen herkesin en az 1 sosyal medya platformunda hesabı var. Hatta tüm sosyal medya platformlarında en az 1 hatta 2-3 hesabı olanlar da var. Bu hesaplarda kullanıcılar şimdiye kadar çok sayıda fotoğrafı videoyu beğendi ve yorum yaptı. 

 

İNSTAGRAM NE ZAMAN KURULDU?

Son dönemlerde sosyal medya platformları üzerinde en çok kullanılan , en popüler olan uygulamaların başında İnstagram yer alıyor. 1 milyardan fazla kullanıcısı ile en çok indirilen , en çok konuşulan sosyal medya uygulamalarından olan İnstagram 2010 yılında Ekim ayında kuruldu. Kısa sürede yaygınlaşan sosyal medya platformu, Facebook tarafından satın alınmasından sonra en parlak dönüşümünü yaşadı ve daha geniş kitlelere ulaştı. 

 

İLK BEĞENİ , İLK YORUM , İLK HİKAYE YANITI ÖĞRENME YOLU

İnstagram kullanan kişiler şimdiye kadar binlerce fotoğrafı beğenmiş , binlerce gönderi hakkında yorum yapmış ve hikayeye yanıt vermiştir. İnstagram üzerinde bulunan bir kısımda şimdiye kadar yaptığıız tüm beğenileri, tüm yorumları ve tüm hikaye yanıtlarını görebileceğiniz bir yer var. Biz de bu yazımızda ilk gönderi beğenizi, ilk yorumunuzu ve ilk hikaye yanıtınızı görebileceğiniz sayfaya nasıl gidebileceğinizi açıkladık. İşte o adımlar.

# Öncelikle İnstagram uygulamasını açın. Daha sonra kendi profilinizi açın. Aşağıdaki gibi gösterilen sağ üstteki 3 çizgiye tıklayın.

Daha sonra kaşrınıza çıkan ekranda HAREKETLERİN kısmına tıklayın.

Daha sonra karşınıza çıkan ekranda ETKİLEŞİMLER yazan kısma tıklayın.

Daha sonra karşınıza çıkan ekranda BEĞENMELER yazan kısma tıklayın. 

Daha sonra bu ekranda son beğendiğiniz gönderiler çıkacak. Burada sağ üstte bulunan Sırala ve Filtrele kısmına tıklayın. 

Daha sonra karşınıza aşağıdaki ekran çıkacak. Bu ekranda sırala kısmında ESKİDEN YENİYE seçeneğini işaretleyin.

Bunu işaretlediğinizde gönderiler ilk beğendiğiniz gönderiden sıralancaktır. Burada ilk beğendiğiniz gönderiyi görebilirsiniz.

YORUMLARI HİKAYELERİ NASIL GÖRÜRSÜNÜZ?

Açıkladığımız sırada Beğenmeler kısmında yorumlar ve hikaye yanıtları kısmına tıklayarak aynı adımları takip ederek ilk yorum ve hikaye yanıtlarını görebilirsiniz. 

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç