İnstagram'a Yeni Özellik Geliyor: İlk Görüntü Yayınlandı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

İnstagram'a Yeni Özellik Geliyor: İlk Görüntü Yayınlandı

Sosyal medya platformları arasında en çok kullanılanlardan olan İnstagram'a yeni özellik geliyor. İnstagram Hikayeler kısmına gelen yeni özelliğin ilk bilgileri geldi.

Bilim ve Teknoloji 27 Mart 2022 17:04 1
İnstagram'a Yeni Özellik Geliyor: İlk Görüntü Yayınlandı

Sosyal medya devi İnstagram, her geçen gün yeni özellikler getirerek kullanıcılarına daha iyi hizmet vermeyi amaçlıyor. Edinilen bilgilere göre İnstagram, hikaye kısmına yeni bir özellik getiriyor.


Mobil uygulamalar hakkında yaptıkları incelemeler, yaptığı paylaşımlar ile tanınan Alessandro Paluzzi isimli kişi, İnstagram'ın hikayeler kısmına yeni bir özelliğin geleceğini söyledi. Söz konusu yeni özellik ile birlikte artık İnstagram'da hikayelere sesli şekilde cevap verilebilecek.


Getirdiği yeni özelliklerle kullanıcılarını memnun etmeye çalışan, bu konuda sektörde öncü kuruluşlardan olan İnstagram'ın şimdiki versiyonunda bir kişinin attığı hikayeye yazılı cevap verebiliyor ve hikayeyi beğenebiliyorsunuz. Söz konusu yeni özellik ile birlikte artık İnstagram hikayesine ses kaydı yaparak cevap verebileceksiniz.


Son zamanlarda pek çok yeni özellik getiren İnstagram, yakın zamanda ürün satışına 3D getiriyor. Artık oradan alacağınız ürünleri 3D görebilecek sanki elinizde tutuyormuş gibi inceleyebileceksiniz.


SESLİ YANIT ÖZELLİĞİ


Paluzzi tarafından yapılan paylaşıma baktığımızda İnstagram'ın hikayeler kısmında bir hikayeye cevap vermek istediğinizde mesaj yazma kısmının yanına bir mikrofon getirildiği görüldü. Söz konusu özellik hakkında İnstagram'dan resmi bir açıklama gelmedi. Ancak önümüzdeki günlerde resmi açıklamanın gelmesi ve özelliğin İnstagram'a tanımlanması bekleniyor.


İnstagram adresimize katılmak için TIKLAYIN

İşte o görüntü:



Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Yeter daha instagram saf haliyle daha güzeldi