İnstagram'a Yeni Özellik Geliyor!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

İnstagram'a Yeni Özellik Geliyor!

Sosyal medya platformu Instagram, gençleri hedefleyen yeni bir özelliğini duyurdu. Bu özellik "farkındalık özelliği" olarak belirtiliyor. İşte haberin detayları...

Bilim ve Teknoloji 21 Ocak 2024 0
İnstagram'a Yeni Özellik Geliyor!

Sosyal medya uygulaması Instagram, genç kullanıcıların uygulamada geçirdiği süreyi sınırlamak için gece uyarısı özelliğini duyurdu. Buna göre; geç saatlerde uygulamada bir kullanıcı Reels’te veya doğrudan mesajlarında 10 dakikadan fazla gezindiğinde, uygulamayı kapatması ve yatması önerilecek.

Instagram Profil Fotoğrafı Seçiminde Dikkat Edilmesi Gerekenler

Bu özellikle, belli bir yaşın altındaki bir kullanıcı Reels’te veya doğrudan mesajlarında 10 dakikadan fazla gezindiğinde, uygulamayı kapatmasını ve yatmasını önerecek.

OTOMOTİK DEVREYE GİRECEK
Instagram, kullanıcılara “Ara verme zamanı gelmedi mi?” bildiriminin ardından “Geç oluyor, Instagram’ı kapatmayı düşünmelisin” gibi bir mesaj gönderecek. Bu bildirim, akşam saat 22.00’den sonra otomatik olarak gösterilecek.

Instagram rolls out secret Close Friends privacy upgrade that you need to  try - Mirror Online

VARSAYILAN OLARAK AÇIK KALACAK
Özellik, varsayılan olarak açık olacak. Genç kullanıcıların özelliği kapatmaları veya bu uyarı mesajlarını görmemeleri için bir seçenek sunulmayacak.

HANGİ HESAPLAR İÇİN GEÇERLİ OLACAK?
Instagram, özelliğin tüm gençler için mi yoksa yalnızca 18 yaşın altındakiler için mi otomatik olarak etkinleştirileceğine dair henüz bir açıklama yapmadı.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç