Instagram'a yeni özellik geldi
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Instagram'a yeni özellik geldi

Son dakika haberi: Instagram yorumlar kısmına önemli bir özellik geliyor. Gelen özellik ile yorumlara artık GIF konulabilecek.

Bilim ve Teknoloji 17 Mayıs 2023 22:44 0
Instagram'a yeni özellik geldi

Instagram'a devrim yaratacak özelllik geliyor: Gelen son dakika bilgisine göre artık Instagram yorumlarında GIF kullanılabilecek.

Instagram'ın meta bünyesine geçmesinden sonra birçok özellik geldi. Gelen özelliklere bugün bir yenisi daha eklendi. Sık sık farklı özelliklerle kullanıcılarına daha iyi hizmet vermeyi hedefleyen instagram, yorumlara yapacağı düzenlemeyi duyurdu.

İlk olarak sınırlı sayıda kişinin kullanımına sunulan özellik, bugün itibarıyla kullanıma sunuldu. Bugün kullanıma sunulan söz konuus özellik ile artık kullanıcılar instagram'da bir gönderinin altına yortum yaparken gönderiye gif şeklinde de yorum yapabilecek.

NASIL OLACAK?

Meta'nın yaptığı açıklamaya göre yorumlara eklenecek Gif'ler Giphy adlı kütüphaneden alınacak ve bu şekilde yorumlara eklenebilecek. Bu özellik ile gönderiler, fotoğraf, videolar ve reels videolara eğlenceli şekilde yorumlar yapılabilecek.

NASIL GIF YORUMU YAPILIR?

Eğer bu özellik telefonunuza gelmişse yorum yazma kutusunun sağ tarafında bir GIF işareti göreceksiniz. Bu ekranda istediğiniz Gif'i seçebilecek ve yorum olarak GIF'i paylaşabileceksiniz.

Bazı kullanıcılar bu özelliğin güzel olduğunu söylerken bazı kullanıcılar, özelliğin uygulamayı Facebook'a çevirdiğini ve bunun olmaması gerektiğini söylüyor. Sizce bu özellik iyi mi kötü mü oldu? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

Geçen ay yapılan düzenlemede ise Meta, Reels'e getirdiği düzenleme özelliklerine yenilikler geliyor. Bunlar tek bir videoyu kolayca ikiye bölme, klipleri hızlandırma ya da yavaşlatma ve kliplere zarar vermeden yerini değiştirme gibi özellikleri içermekte.

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç