İnstagram'a 3 yeni özellik: Keşfette değişiklik, Sessiz mod, Avatarlı çift profil resmi nasıl yapılır?
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

İnstagram'a 3 yeni özellik: Keşfette değişiklik, Sessiz mod, Avatarlı çift profil resmi nasıl yapılır?

İnstagram'a 3 yeni özellik geldi. Gelen yeni özellikler, kullanıcıların işini oldukça kolaylaştıracak türden.

Bilim ve Teknoloji 25 Ocak 2023 22:45 0
İnstagram'a 3 yeni özellik: Keşfette değişiklik, Sessiz mod, Avatarlı çift profil resmi nasıl yapılır?

İnstagram'a 3 yeni özellik sonunda geldi.

Son dakika haberi: Sosyal medya devi instagram'a 3 yeni özellik geldi. Gelen yeni özelliklere baktığımızda en dikkat çekeni, artık İnstagram profiline çift fotoğraf eklenebileceği görüldü. Bunun yanı sıra İnstagramı sessiz modda kullanma özelliğinin de kullanıma sunulduğuna yer verildi.

Meta bünyesine geçtikten sonra birçok yeniliğe imza atan İnstagram, yayınladığı yeni güncellemelerle birlikte adındna çokça bahsettirmeye devam edecek. Edinilen bilgilere göre ilk olarak ikisi arasında geçiş izni veren çift profil resmi özelliğinin kullanıma açıldığına yer verlidi.

Bu yenilik ile birlikte instagram,  normal fotoğrafa ek olarak bir avatar eklemenize olanak sağlayacak. Geçen sene Meta , kendine özgü avatgarını sunmuştu. Şimdi ise kullanımı teşvik etmek için bu yeni özelliğe ekleme yapıldı.

AVATAR NASIL YAPILIR?

PRofilinize Avatar eklemeniz için profil düzenlem kısmına gitmeniz gerekiyor. Burada profil fotoğrafınızın olduğu yerde avatar ekleme kısmını göreceksiniz. Eğer bu daha gelmediyse güncelleme yapmanız gerekecek.

Gelen ikinci özellik sessiz mod özelliği oldu. Bir instagram kullanıcı, artık sessiz modu aktif hale getirdiğinde bildirimler otomatik olarak kapanacak ve bu şekilde ders çalışanlar ya da bir video izlerken rahatsız edilmek istemeyenler, diğer bildiirmleri görmeyecek. Bir süredir geliştirme aşamasında olan bu yenilik, kullanıcıların işine çok yarayacağa benziyor. 

Buna ek olarak İnstagram, gençlerin gece geç saatlerde platformda olduğu zamanlarda sessiz modeu etkinleştirmelerini de isteyecek. 

Bir diğer özellik ise kullanıcıların platform içinden içerikleri yönetmesine izin verecek. Bununla birlikte keşfet bölümündeki birçok gönderi aynı anda gizlenmiş olacak. Gizlenecek gönderilerin yanı sıra kelimeler, etiketler (hashtags) ve emojiler de tercihe dayalı olarak gizlenebilecek.

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç