İnstagram, Türkiye'de Ücretli Abonelik Getirdi İşte Fiyatı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

İnstagram, Türkiye'de Ücretli Abonelik Getirdi İşte Fiyatı

Son dakika haberi: İnstagram'a ücretli abonelik sistemi geldi. İlk görüntüler bugün İnstagram'dan geldi.

Bilim ve Teknoloji 14 Mayıs 2022 00:14 2
İnstagram, Türkiye'de Ücretli Abonelik Getirdi İşte Fiyatı

WhatsApp'tan sonra İnstagram'a da geldi: Ücretli uygulama başladı.

Popüler sosyal medya uygulaması İnstagram'a yeni özellik geldi. Gelen son dakika bilgisine göre İnstagram'da ücretli abonelik dönemi başladı. Söz konusu yeni özellik ile birlikte artık kullanıcılar, bazı platformlara , kanallara ücretli şekilde üye olabilecek.

Fotoğraf ve video paylaşım uygulaması İnstagram , ücretli abonelik sistemini ülkemizde sunmaya başladı. Edinilen son dakika bilgilerine göre artık bazı İnstagram hesaplarına ücretli üye olunabilecek. Ücretli şekilde üye olmayan kullanıcılara bazı gönderiler gösterilmeyecek. 

Bundan birkaç ay önce bu konuda ilk bilgiler Amerika'dan gelmişti. İlk olarak ABD'de test edilen yeni özellikte bazı kanalların  bazı sosyal medya fenomenlerinin hesaplarının bazı paylaşımlarına para ile ulaşılabileceğine yer verildi. Ücretli abone olan kullanıcılar , tüm paylaşımları görebilirken ücretli şekilde kanala abone olmayanlar, para ile görülebilen gönderileri göremiyor. 

Önce Amerika'da yürürlüğe giren yeni sistem ile ilgili bir gelişme yaşandı. Gelen son görüntülere göre bu sistem Türkiye'de de yürürlüğe girdi. Popüler bilim ve eğitim oluşumu Evrim Ağacı 'nın İnstagram hesabına baktığımızda ücretli abonelik sisteminin geldiği görüldü. Oluşumun resmi sosyal medya hesabına baktığımızda isteyen kişilerin ücretli şekilde abone olabileceği görüldü. 

Bu ücretli abonelik sisteminin ise 60 lira 99 kuruş ile 69 lira 99 kuruş arasında değiştiği görülmektedir. Söz konusu sosyal medya hesaplarına baktığımızda ücretli abonelik ile kullanıcılara sunulan hizmetlerin detatylarına da yer verildiği görüldü. İşte o düzenlemeler:

Abone Rozeti: Abone olunan hesaba direkt mesaj gönderildiğinde veya yorum yapıldığında kullanıcı adı yanında özel bir rozet yer alacak

Abonelere özel hikâye: Sadece abonelerin görebildiği hikayeler

Abonelere özel canlı video: Sadece abonelere özel canlı yayınlar.

Yorumlar (2)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Milletten nasıl para alacağını şaşırdılar çok saçma
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Daha neler görcez