Instagram Reels'a 3 Yeni Özellik
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Instagram Reels'a 3 Yeni Özellik

Sosyal medya devi İnstagram'a 3 yeni özellik geleceği açıklandı. Reels kısmına gelen özellikler yazımızda.

Bilim ve Teknoloji 4 Haz 2022 16:50 0
Instagram Reels'a 3 Yeni Özellik

İnstagram'a yeni özellik geliyor.

Sosyal medya platformu İnstagram2a flaş 3 özellik geliyor. Gelen son dakika bilgilerine göre Reels'te videolarda köklü değişiklikler yapılacağı açıklandı.

TİKTOK'A RAKİP

TikTok 'un tüm düanyada ciddi oranda kullanılması ve İnstagram'a ciddi rakip olması sonucu sosyal meyda devi yeni bir güncelleme getirdi ve gelen yeni güncelleme ile İnstagram'a yeni bir kısım eklendi. Reels adı verilen kısımda kullanıcılar videolar paylaşabiliyor ve içerik üretiyorlar. 

Bu kısmın TikTok'a rakip olması ve İnstagram'ın popülerliğini düşürmemesi için de birçok yeni güncelleme geldi. Gelen son açıklamada video süresinin arttırılacağına yer verildi.

ARTIK 90 SANİYE OLACAK

Şimdi Reels'e video atmak istediğinizde bu vcideonuz en fazla 60 saniye oluyor. Yeni güncelleme ile artık İnstagram Reels kısmına 90 saniyelik videolar atılabilecek.

VİDEOLARA ANKET , TEST VE EMOJİ EKLENEBİLECEK

Gelecek yeni güncelleme ile birlikte artık İnstagram Reels'e video atmak isteyen bir kişi, artık videonun üzerine anket koyabilecek , buraya test koyarak takipçilerine soru sorabilecek. Bunun yanı sıra videoların üzerine emoji de konulabilecek. İşte gelen yeni özelliklerin ekran görüntüsü:

Söz konusu yeni güncelleme ile birlikte Reels videolarında bu değişikliklerin yapılacağı öğrenildi. Sizce bu özellik iyi mi olur kötü mü? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

GÖNDERİ SABİTLEME ÖZELLİĞİ

Instagram, bu özelliklerin yanı sıra kullanıcıların gönderileri profiline sabitlemesine imkan verecek yeni özelliğini de test ediyor. Söz konusu yeni özellik ile birlikte artık belirli fotoğraflar ısgaranın üzerinde profile sabitlenebilecek. 

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç