İnstagram Hikayelere Çileden Çıkaracak Yeni Değişiklik Geliyor
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

İnstagram Hikayelere Çileden Çıkaracak Yeni Değişiklik Geliyor

Sosyal medya platformu İnstagram'a çileden çıkaracak yeni özellik geliyor. İşte hikayelere gelecek yeni özellik.

Bilim ve Teknoloji 18 Mayıs 2022 13:45 3
İnstagram Hikayelere Çileden Çıkaracak Yeni Değişiklik Geliyor

İnstagram hikayelere çileden çıkaracak özellik geliyor.

Popüler fotoğraf ve video paylaşım platformu İnstagram'a flaş bir yeni özellik geliyor. Gelen son görüntülere baktığımızda İnstagram'ın hikayeler kısmında yeni bir özellik test ettiği ve bu özelliği yakın zamanda tüm dünyada uygulayacağı öğrenildi. Artık günde sadece 3 hikaye atabileceksiniz. Daha fazla hikaye atabileceksiniz ama bunlar daha fazla göster seçeneğinde olacak ve sadece isteyen kullanıcılar görebilecek. 

Brezilyalı bir kullanıcı, sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yaptı. Phil Ricelle isimli kullanıcı yaptığı paylaşımda, popüler uygulama Instagram'ı8n artık başkaları tarafından her hikayenin görülmeyeceğini, sadece 3 'ünün diğer kullanıcılara gösterileceğini söyledi. Twitter üzerinden paylaşım yapan Ricelle, hikayenin 3 tane olarak görüldüğü ekran görüntüsünü paylaştı.

ŞİMDİ 100 HİKAYE SINIRI VAR

Instagram üzerinden şimdi bir kullanıcı 100 hikaye yayınlayabiliyor. Yeni güncelleme ile birlikte yine 100 hikaye atabileceksiniz ama artık hikayeler kısmında 3 adet hikaye görülebilecek. 3 hikayeden sonrası ise şu şekilde görünecek:

Görsellere baktığımızda 3 story 'nin görüldüğü, 3 hikayenin yanında ise küçük noktalar var.ç Bu hikayelere geldiğimizde daha fazlasını gör kısmı gelecek ve kullanıcılar , isteğe göre daha fazla hikayeleri görebilecek.

YERİ DEĞİŞECEK

Bu özelliğin yanı sıra hikayelerin yakın zamanda gelecek yeni güncelleme ile ekranın üst kısmından alınıp başka bir yere konulabileceği konuşuluyor. 

İYİ Mİ OLACAK KÖTÜ MÜ?

Peki sizce 3 hikaye sınırı iyi mi olacak kötü mü olacak? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

Yorumlar (3)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Kötü
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Kötü
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Benim için güzel 3 kafi 100 tane hikaye ne bak bak bitmiyor