Instagram, gizli aşıkları ifşa edecek: Hikayeme kim kaç defa bakmış artık öğrenebileceksiniz
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Instagram, gizli aşıkları ifşa edecek: Hikayeme kim kaç defa bakmış artık öğrenebileceksiniz

Instagram'da paylaşılan bir hikayeyi 100 defa da izleseniz bunu karşı taraf görmüyordu. Ancak yeni özellik, bu durumu ortadan kaldırıyor.

Bilim ve Teknoloji 11 Şubat 2024 1
Instagram, gizli aşıkları ifşa edecek: Hikayeme kim kaç defa bakmış artık öğrenebileceksiniz

İnstagram'ın yeni özelliği, gizli aşıkları ifşa edecek.

Her geçen gün platforma yeni özellik getiren Instagram, getireceği son özellik ile yine çokça konuşulacak. Gelen son dakika bilgilerine göre İnstagram, hikayelere kaç defa baktığınızı kullanıcıya gösterecek.

Son birkaç aydır konuşulan söz konusu güncellemenin hazırlıklarında sona gelindiği ve kısa sürede uygulamanın güncellenmesi ile birlikte yayına alınacağı öğrenildi.

HİKAYEYİ PAYLAŞAN, ARTIK KAÇ DEFA İZLEDİĞİNİZİ GÖREBİLECEK

Instagram'da en sık kullanılan yer hikayeler özelliği. 24 saatliğine burada gönderiler paylaşılabiliyor ve 24 saat sonra bu gönderiler otomatik şekilde siliniyor. Burada link paylaşımı yapılabiliyor ya da bir gönderiye link verilebiliyordu. Hikayeleri paylaştıktan sonra ise kaç kişinin, kimlerin hikayenizi izlediğinizi görebiliyorsunuz. Bir kişi hikayenizi 100 defa izlemişse de sadece izleyen 1 kişi oluyor. Ancak yeni özellik ile bu değişiyor.

Gelecek yeni özellik ile birlikte bir hikaye paylaşan kullanıcılar, artık bir kişinin hikayesini kaç defa izlediğini de görebilecek.

Söz konusu özellik, içerik üreticilerinin etkileşim stratejilerinde farklı planlara gitmesini sağlayabilir.

Birden fazla kullanıcı tarafından çokça izlenen bir hikayeye benzer hikayeler paylaşılarak hem kullanıcıların gözüne hitap etme he mde etkileşimi daha da artırma planı var.

GİZLİ AŞIKLAR, PLATONİKLER YANDI

Gizli aşıklar, gizli hayranlar, platonik aşkının hikayesine tekrar tekrar bakanlar ise bu güncellemenin gelmemesini istiyor.

Sizce özellik nasıl? Gelmeli mi? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

Kaynak: Finans7

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 5 Ay Önce
Mükemmel olur