İNG Bank'tan Emeklilere Rekor Promosyon Ödemesi!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

İNG Bank'tan Emeklilere Rekor Promosyon Ödemesi!

Maaşını başka bankaya taşıyarak promosyon fırsatından yararlanmak isteyen emekliler en yüksek ödemeyi yapan bankayı araştırıyor! İşte İNG Bank'tan promosyon kampanyası ve detaylar...

Emekli Haberleri 19 Mart 2024 0
İNG Bank'tan Emeklilere Rekor Promosyon Ödemesi!

Emekliler için bankaların vermiş oldukları emekli maaş promosyonları çok önemli bir hale geldiler. Bankalara başvuran emeklilere maaş promosyonu ödemeleri yapılıyor. Bunun belirli bazı koşulları bulunuyor. Bu koşulları yerine getirenler emekli maaş promosyonu ile bir anlamda destek ödemesi alıyorlar.

Emekliler için kritik son 5 gün! Emekliye dengeleyici zam! En düşük emekli  maaşı...

EN YÜKSEK ÖDEME ING BANK’TA!

ING Bank emekli maaş promosyonunda aylardır en yüksek tutarlı ödemeleri yapan banka olmaya devam ediyor. Bu çerçevede emekli müşteriler ING Bank’a başvurduklarında diğer bankalardan alamayacakları toplam ödemeyi alabiliyorlar. Bu da ING Bank’ın emekli müşteri sayısında ciddi bir artış yakalamasını sağlıyor.

ING Bank emekli maaş promosyonu kampanyası hem emekli maaş promosyonu ödemesi hem de ek promosyon ödemesi içeriyor. En düşük emekli maaşının 10.000 TL olmasının ardından bankaların tüm emeklilere tek tutar üzerinden promosyon ödemesi yapmasından dolayı maaş aralıklarının pek bir önemi kalmadı. Bu çerçevede ING Bank emeklilere 10.000 TL emekli maaş promosyonu ödemesi yapıyor. Bu anlamda 10.000 TL emekli maaşı alan bir emekli müşteri maaş promosyonu kampanyası ile bir maaş da ING Bank’tan almış oluyor.

ÇİFTE ZAM sonrası bankaların emekli promosyon rekabeti başladı! Rakamı  duyan bankaya koşuyor

ING Bank’ın emeklilere jesti ise ek promosyonda ortaya çıkıyor. Bu kapsamda müşterilerin önüne şartlı bir kampanya çıkıyor. ING Bank’ın emekli maaş müşterileri otomatik fatura ödeme talimatı vererek ek promosyon ödemesi almaya hak kazanıyorlar. Bu şekilde her bir otomatik fatura ödeme talimatı karşılığında ING Bank 1.000 TL ek promosyon ödemesi yapıyor. 5 otomatik fatura ödeme talimatı veren emekli müşteri ING Bank’tan 5.000 TL ek promosyon alıyor. Bu tutarın üzerinde de ek promosyon alınamıyor.

ING Bank emekli maaş promosyonu kampanyası kapsamında emekli müşterilere 10.000 TL emekli maaş promosyonu ve 5.000 TL de ek promosyon olmak üzere toplamda 15.000 TL nakit ödeme yapılıyor.

Tüm emekli kampanyalarından anında haberdar olmak için ücretsiz olan mobil uygulamamızı indirebilirsiniz:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com I Yusuf Akıncı I Ankara
Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç