İNG Bank'tan Emeklilere Rekor Promosyon!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

İNG Bank'tan Emeklilere Rekor Promosyon!

Maaşını taşıyacak olan emeklilere en yüksek promosyon ödemesi veren banka İNG Bank oldu! İşte İNG Bank'ın promosyon kampanyası ve detaylar...

Emekli Haberleri 25 Ara 2023 0
İNG Bank'tan Emeklilere Rekor Promosyon!

Emekliler için oldukça zorlu bir ekonomik süreç yaşanıyor. Temmuz ayında beklenen zamları alamayan emekliler bu süreçte her geçen gün daha da fakirleştiler. Geçimlerini sağlamakta bile zorlanan emeklilerin bütçeleri ek ödemelerle desteklenebiliyor. Bu ek ödemelerin en yaygın olanının ise emekli maaş promosyonu kampanyaları olduğu biliniyor.

ING, Türkiye'den çekilmeyi düşünüyor - Diken

PROMOSYON ÖDEMELERİ YAPILIYOR!

Emekliler ile bankalar arasında yapılacak anlaşmalar ile emeklilere maaş promosyonu ödemeleri yapılabiliyor. Bunun için yapılması gereken bazı işlemler bulunuyor. Emekli vatandaş maaş promosyonu alacağı bankaya SGK’dan aldığı maaşı taşıması gerekiyor. Bu işlem yapıldıktan sonra ise emekli müşteri ile banka arasında promosyon sözleşmesi yapılıyor. Bu sözleşmenin emekliler açısından herhangi bir yükümlülüğü bulunmuyor. Daha çok iyi niyet sözleşmesi gibi olan promosyon sözleşmesi ile emekli müşteri bankaya 3 yıl boyunca bir başka bankaya geçmeyeceğine dair söz veriyor. Bu söz karşılığında ise bankadan emekli maaş promosyonu ödemesi alıyor.

Ing bank bi̇leci̇k bozhöyük şubesi̇

ING BANK 12.500 TL ÖDÜYOR!

ING Bank’ın mevcut emekli maaş promosyonu kampanyası ile emeklilere 12.500 TL ödeme yapılabiliyor. Bu yapılacak olan ödemenin tamamı emekli maaş promosyonundan oluşmuyor. Bu toplu ödemenin içerisinde ek promosyon da yer alırken o da bir şarta bağlı olarak veriliyor.

Emekliler maaşlarının miktarlarına göre ING Bank’tan maaş promosyonu alıyorlar. Emekli maaşları 3.500 TL’ye kadar olanlara 5.100 TL, 3.500 TL ile 7.500 TL arasında olanlara 5.950 TL, 7.500 TL ile 10.000 TL arasında olanlara 7.650 TL, 10.000 TL ve üzerinde olanlara 8.500 TL emekli maaş promosyonu ödemesi yapılıyor.

EMEKLİ ZAMMI SON DAKİKA 2024 | SSK, BAĞKUR emeklisi ne kadar zam alacak? -  Son dakika Haberler ha...

ING Bank’ın emekli maaş promosyonu kampanyasına dahil olan emekli müşteriler ayrıca ek promosyon ödemesi alabiliyorlar. Bunun için ise otomatik fatura ödeme talimatı verilmesi gerekiyor. Bu kapsamda emekli müşteriler 4 faturaya kadar fatura başı 1.000 TL ek promosyon alabiliyorlar. Böylece 4.000 TL ek promosyon alabilen bir emekli müşterinin 8.500 TL de maaş promosyonu aldığı hesaba katılınca hesabına yatan toplam para 12.500 TL oluyor.

Tüm emekli gelişmelerinden anında haberdar olmak için; ücretsiz olan mobil uygulamamızı indirebilirsiniz:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com I Yusuf Akıncı I Ankara
Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç