İNG Bank'tan Düşük Faizli 100.000 TL İhtiyaç Kredisi Fırsatı!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

İNG Bank'tan Düşük Faizli 100.000 TL İhtiyaç Kredisi Fırsatı!

İNG Bank, müşterilerine kredi vermeye devam ediyor! Açıklanan son kampanyaya göre; düşük faizli 100.000 TL ihtiyaç kredisi verilecek! İşte haberin detayları...

Kredi 20 Ocak 2024 0
İNG Bank'tan Düşük Faizli 100.000 TL İhtiyaç Kredisi Fırsatı!

Türkiye’de nakit sorunu son dönemlerde oldukça yükseldi. Çok sayıda vatandaşın gelirleri ile giderleri karşılanamaz hale geldi. Bu da aydan aya artan bir bütçe açığı oluşturuyor. Bir seviyeden sonra ise bu bütçe açığı yönetilemiyor. Bunu engellemenin yolu ise ek nakit bulmaktan geçiyor. Bunun için de çok fazla seçenek bulunmuyor. Bankalardan ihtiyaç kredisi çekerek bu borçluluk durumu ötelenerek zaman kazanılabiliyor.

ING Bank Türkiye, kârını açıkladı - Dünya Gazetesi

İHTİYAÇ KREDİSİ FAİZLERİ ZORLUYOR

Bankalara ihtiyaç kredisi için başvuru yapanlar son dönemlerde ciddi anlamda zorlanmaya başladılar. Türkiye’de ekonomi politikalarında keskin bir dönüş yaşandı. Bu keskin dönüş ile beraber faiz politikası değişti. Faizlerde indirimler gündem olurken bir anda faiz artırımlarını yapıldığı bir süreç yaşanmaya başlandı. Bu da ihtiyaç kredisi faizlerinin sürekli olarak artmasını sağladı. Bankacılık piyasasında ihtiyaç kredisi faizlerinin ortalaması yüzde 4,50 seviyesinin üstüne çıktı. Bunun için yüksek de olsa bu ortalamanın altında bir oranla kredi çekmek avantaj olarak görülebiliyor.

ING BANK İHTİYAÇ KREDİSİ KAMPANYASI

Son dönemlerde bankacılık ürünlerinde uygulanan maliyetler açısından en dikkat çekici banka ING Bank oldu. Bunlar içerisinde ihtiyaç kredisi kampanyası da yer alıyor. Müşteriler oldukça makul şartlarda ihtiyaç kredisi çekebildikleri için ING Bank’ın müşteri portföyü her geçen gün daha da artıyor. Bu açıdan kredi faizleri en çok araştırılan banka da ING Bank olarak sıralamada yer aldı.

Piyasalar bunu konuşuyor! Rekor seviyeye çıktı! 200 TL ve madeni para... -  Finans haberlerinin doğru adresi - Mynet Finans Haber

ING Bank’ın ihtiyaç kredisi kampanyası kapsamında uygulanan aylık faiz oranı yüzde 3,69 olarak ilan edildi. Ancak kısa vadelerde bu faiz oranı daha da düşebiliyor. Bu da bir maliyet avantajı sağlıyor. Bundan dolayı ING Bank’tan ihtiyaç kredisi çekmek gayet mantıklı bir iş olarak değerlendirilmeye başlandı.

100.000 TL İHTİYAÇ KREDİSİ MALİYET HESAPLAMASI!

ing-ihtiyac.jpg

ING Bank müşterileri bankalarına ihtiyaç kredisi başvurusu yapmaları durumunda aylık yüzde 3,69 oranında faiz ile kredi maliyetleri hesaplanıyor. 24 ay vadeli 100.000 TL’nin aylık kredi taksiti ise bu koşullarda 7.105 TL oluyor. Bu kredi çekilirse karşılanması gereken toplam kredi maliyeti ise 170 Bin TL’yi buluyor.

Tüm kredi kampanyalarından anında haberdar olmak için; ücretsiz olan mobil uygulamamızı indirebilirsiniz:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com I Yusuf Akıncı I Ankara
Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç