İNG Bank'tan 50.000 TL İhtiyaç Kredisi Müjdesi!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

İNG Bank'tan 50.000 TL İhtiyaç Kredisi Müjdesi!

İNG Bank kredi fırsatlarını duyurmaya devam ediyor! Açıklanan son kampanyaya göre; 50.000 TL kredi başvuruları başladı! İşte haberin ve kredinin detayları...

Kredi 23 Ara 2023 0
İNG Bank'tan 50.000 TL İhtiyaç Kredisi Müjdesi!

Türkiye'de kredi faizlerindeki, yükselişler kredi çekme planı yapanların bu planlarına büyük darbe indirdi. Özellikle borçlarını ödemek ve bütçelerini toparlamak isteyenleri zorlu kredi maliyetleri oldukça sıkıntı içine düşürüyor. isinde bırakıyor. Bu durumda olan insanlar da düşük faizli ihtiyaç kredisi için kapsamlı araştırma yapıyorlar. Bu imkanı da kolay kolay her banka sağlayamıyor. İhtiyaç kredisi faizlerinin ortalamasının bile aylık yüzde 4,50 seviyesi yükseldiği bir dönemde uygun maliyet bulmak çok zor bir hal aldı.

ING Bank'ın 2018'deki net karı 1 milyar TL'yi aştı

ING BANK KAMPANYAYI DUYURDU

ING Bank tarafından müşterilere düşük maliyetli ihtiyaç kredisi duyurusu yapıldı. Bankanın kredi imkanından yararlanmak isteyenler bu kredi haberine oldukça sevinecekler. ING Bank ihtiyaç kredisi faizinde indirime giderken müşterilere finansman desteği için kredi vanalarını da açtı. Şu anda ING Bank'ın uygun faizli ihtiyaç kredisi imkanından yararlananlar oldukça avantajlı bir iş yapmış oluyorlar.

Ing bank bi̇leci̇k bozhöyük şubesi̇

ING Bank'ın ihtiyaç kredisi kampanyası kapsamında müşterilere uygulanan aylık faiz oranı açıklandı. Ancak bu faiz oranı tüm vadelerde veya limitlerde geçerli olmuyor. ING Bank 50.000 TL'ye kadar olan ihtiyaç kredilerini müşteriler 36 ay vadeli olarak kullanmak isterlerse aylık faizi yüzde 2,99'a düşürüyor. Eğer daha yüksek limitte ihtiyaç kredisi çekilmek istenirse o zaman aylık faiz oranı yüzde 3,59'a yükseliyor.

50.000 TL İHTİYAÇ KREDİSİ MALİYET TABLOSU!

ihtyac-kredisi-ing.jpg

ING Bank müşterileri ihtiyaç kredisi çekmeleri durumunda aylık yüzde 2,99 oranında faiz ile karşı karşıya kalıyorlar. Diğer bankalara göre oldukça makul olan bu kredi faizi ile ihtiyaç kredisi kullanan müşteriler kazançlı çıkıyorlar. 36 ay vadeli 50.000 TL ihtiyaç kredisi çeken müşteriler bankaya aylık kredi taksiti olarak 2.603 TL ödeme yapıyorlar. Kullanılan bu ihtiyaç kredisinin toplam maliyeti ise 93 Bin TL'yi buluyor.

Öte yandan ING Bank'tan ihtiyaç kredisi çekmek isteyenlerin bu bankaya başvuru yapmaları gerekiyor. Başvuru işlemlerinde ise müşterilere oldukça büyük kolaylıklar yapılıyor. İhtiyaç kredisi başvuruları bankanın tüm iletişim kanallarından yapılabiliyor.

Tüm kredi kampanyalarından anında haberdar olmak için; ücretsiz olan mobil uygulamamızı indirebilirsiniz:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com I Yusuf Akıncı I Ankara
Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç