İNG Bank'tan 250.000 TL İhtiyaç Kredisi Kampanyası!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

İNG Bank'tan 250.000 TL İhtiyaç Kredisi Kampanyası!

Kredi kullanmak isteyen vatandaşlar, en uygun faizli olanı araştırmaya devam ediyor! İşte İNG Bank'ın ihtiyaç kredisi kampanyası ve detaylar...

Kredi 30 Mayıs 2024 0
İNG Bank'tan 250.000 TL İhtiyaç Kredisi Kampanyası!

İhtiyaç kredisi çekmek isteyenler için ING Bank tarafından son fırsat açıklandı. ING Bank'tan ihtiyaç kredisi çekilmesi durumunda karşılaşılacak yeni maliyetler açıklandı. Müşterilere nakit destek imkanı sağlayan banka tarafından uygulanacak olan faiz oranı belli oldu. ING Bank müşterileri hangi koşullarda ihtiyaç kredisi çekebilme imkanı buluyorlar? ING Bank ihtiyaç kredisi kampanyasının özellikleri nelerdir?

ING BANK İHTİYAÇ KREDİSİ KAMPANYASI AÇIKLAMASI

Nakit sorunu yaşayanların akıllarına gelen ilk çözüm yolu bankalardan ihtiyaç kredisi çekmek oluyor. Bu kredi imkanından yararlanmak isteyenlerin en önemli kriterleri de maliyet oluyor. Maliyeti uygun ihtiyaç kredisi kampanyası arayışı içerisinde olanların yolları son dönemlerde ING Bank'a çıkıyor.

ING Bank'ın ihtiyaç kredisi kampanyası ile müşterilere yüksek limitlerde nakit akışı sağlanabiliyor. Yüksek tutarlarda ihtiyaç kredisi çekebilen müşteriler ekonomik sorunlarına çözüm bulabiliyorlar. Bu da müşterilerin finansal durumlarını toparlayabilme olanağı sağlıyor.

ING Bank tarafından açıklanan ihtiyaç kredisi kampanyası kapsamında müşteriler aylık yüzde 4,29 oranında faiz ile ihtiyaç kredisi çekebiliyorlar. Bu ihtiyaç kredisi faizi yüksek limitlerde geçerli oluyor. Eğer müşteriler daha düşük tutarlarda ihtiyaç kredisi çekmek isterlerse o zaman uygulanan aylık faiz de düşüyor. Düşük limitlerde ING Bank'ın ihtiyaç kredisi faizi aylık yüzde 3,74'e kadar geriliyor.

ING Bank, BDDK tarafından belirlenen ihtiyaç kredisi azami vade sürelerini uyguluyor. Bu çerçevede 50.000 TL'ye kadar olan ihtiyaç kredilerine en fazla 36 aya kadar vade, 50.000 TL ile 100.000 TL arasındaki ihtiyaç kredilerine en fazla 24 aya kadar vade, 100.000 TL üzerinde ihtiyaç kredilerine en fazla 12 aya kadar vade yapılabiliyor. Bu süreler müşterinin kredi notu ne kadar yüksek olursa olsun değiştirilemiyor.

250.000 TL İHTİYAÇ KREDİSİ MALİYET HESAPLAMASI

ing.jpg

ING Bank'tan ihtiyaç kredisi çekmeyi düşünenlere örnek olması açısından maliyet tablosu yayınlandı. 12 ay vadeli 250.000 TL ihtiyaç kredisi çekilmesi durumunda aylık taksitin 29.132 TL olacağı bildirildi. Bu kredi için müşterilerin toplamda 349.579 TL geri ödeme yapacağı belirtildi.

Tüm kredi kampanyalarından anında haberdar olmak için ücretsiz olan mobil uygulamamızı indirebilirsiniz:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com I Yusuf Akıncı I Ankara
Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç