İNG Bank'tan 12 Ay Vade İle 250.000 TL İhtiyaç Kredisi
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

İNG Bank'tan 12 Ay Vade İle 250.000 TL İhtiyaç Kredisi

İhtiyaç kredisi çekmek isteyen vatandaşlar için İNG Bank 12 ay vadeli 250.000 TL'lik yeni kredisini açıkladı! İşte maliyet tablosu ve detaylar...

Kredi 27 Şubat 2024 0
İNG Bank'tan 12 Ay Vade İle 250.000 TL İhtiyaç Kredisi

İNG Bank'tan 250.000 TL ihtiyaç kredisi müjdesi.

Nakit sıkışıklığı içerisinde kalanlar için bankalar ihtiyaç kredisi imkanlarını güncellemeye devam ediyorlar. Son dönemlerin dikkat çeken bankalarından olan ING Bank da ihtiyaç kredisi kampanyası ile müşterilere özel imkanlar sağlamaya devam ediyor. ING Bank'ın ihtiyaç kredisi kampanyasının merak edilen özellikleri nelerdir?

ING BANK'TAN İHTİYAÇ KREDİSİ KAMPANYASI

Finansman desteği arayanlar bankaların ihtiyaç kredisi kampanyalarından yararlanıyorlar. Her bankanın kredi politikası farklı olduğu için ihtiyaç kredisi maliyetleri de değişebiliyor. Bundan dolayı insanlar ihtiyaç kredisi çekerken iyice araştırma yapmaları gerekiyor. ING Bank da ihtiyaç kredisi kampanyası ile sıkça sorgulanan bankalar arasında yer alıyor.

ING Bank müşterileri yüksek limitlerde ihtiyaç kredisi çekebiliyorlar. Bu konuda limit 250.000 TL olarak belirlendi. Eğer daha yüksek limitlerde ihtiyaç kredisi çekilmek isteniyorsa kredi başvurusunun ING Bank şubelerinden yapılması gerekiyor. Müşterinin finansal durumuna göre çok daha yüksek limitlerde ihtiyaç kredisi kullandırılıyor.

İhtiyaç kredisi çekerken bankalar azami vade süresi uygulaması yapıyorlar. BDDK'nın belirlediği bu sürelere bankalar uymak zorundalar. Bu çerçevede 50.000 TL'ye kadar olan ihtiyaç kredilerine 36 aya kadar, 50.000 TL ile 100.000 TL arasındaki ihtiyaç kredilerine 24 aya kadar, 100.000 TL üzeri ihtiyaç kredileri ise en fazla 12 aya kadar vade ile verilebiliyor.

ING Bank ihtiyaç kredisi kampanyası kapsamında müşterilerin kredi maliyetleri aylık yüzde 3,99 oranında faiz ile hesaplanıyor. Çok düşük bir maliyeti ifade etmese de ING Bank'ın uygulamış olduğu faiz oranı çoğu bankadan daha düşük kalıyor. Bu da göreceli bir avantaj ortaya koyabiliyor. İhtiyaç kredisi çekerken herkes iyi bir şekilde araştırma yapmalı ve bütçesine en uygun imkanı sağlayan banka ile çalışmalıdır.

250.000 TL İHTİYAÇ KREDİSİ MALİYET HESAPLAMASI!

ing-ihtiyac.jpg

ING Bank müşterileri 12 ay vadeli 250.000 TL ihtiyaç kredisi çekmeleri halinde kredi maliyet hesaplaması aylık yüzde 3,99 oranında faiz ile yapılıyor. Bu kredi için bankaya aylık 28.505 TL kredi taksiti ödeniyor. Kredinin toplam maliyeti ise 342 Bin TL olarak açıklandı.

Tüm kredi kampanyalarından anında haberdar olmak için ücretsiz olan mobil uygulamamızı indirebilirsiniz:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com I Yusuf Akıncı I Ankara
Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç