İNG Bank'tan 100.000 TL İhtiyaç Kredisi Fırsatı!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

İNG Bank'tan 100.000 TL İhtiyaç Kredisi Fırsatı!

Kredi ihtiyacı olan vatandaşlara İNG Bank'tan yeni fırsat geldi! İşte 100.000 TL kredinin maliyet tablosu ve detaylar...

Kredi 26 Mart 2024 0
İNG Bank'tan 100.000 TL İhtiyaç Kredisi Fırsatı!

Nakit sıkışıklığı yaşanan dönemlerde insanların ihtiyaç kredisi ürününe olan talepleri zirve yapıyor. Son günlerde de bankalara ihtiyaç kredisi başvurusu yapan müşterilerin sayısında artış meydana geldiği bildirildi. İnsanlar ihtiyaç kredisi kampanyalarından faydalanarak nakit sorunlarını çözmeyi hedefliyorlar. Ancak son dönemlerde kredi maliyetlerinin artmasından dolayı insanlar çok daha seçici davranmak zorunda kalıyorlar. ING Bank da ihtiyaç kredisi maliyet tablosunda değişiklik yapan bankalar arasında bulunuyor.

ING BANK İHTİYAÇ KREDİSİ KAMPANYASI DEĞİŞİKLİKLERİ!

Bankalar müşterilere ihtiyaç kredisi kullandırma konusunda son dönemlerde çok da istekli olmuyorlar. Özellikle kredi büyümesi oranlarında Merkez Bankası'nın hedeflerini aşan bankalar ihtiyaç kredisi vermemek için faizleri yükseltiyorlar. Bazı bankalarda ihtiyaç kredisi faizleri yüzde 6'nin üzerine çıktı. Ancak ING Bank müşterileri piyasa ortalamasına göre iyi bir faiz oranı ile ihtiyaç kredisi kullanabiliyorlar.

ING Bank tarafından yapılan son değişiklik ile beraber müşteriler aylık yüzde 4,57 oranında faiz ile ihtiyaç kredisi çekebiliyorlar. Kredi limitlerinin düşürülmesi ve vade süresinin kısaltılması durumunda bu uygulanan aylık faiz oranı yüzde 4,24'e kadar düşürülebiliyor. Bu konuda tercih tamamen müşteriye bırakılıyor. Müşteriler de nakit ihtiyaçlarına göre karar veriyorlar.

ING Bank'tan ihtiyaç kredisi çekecek müşteriler 36 aya kadar vade imkanından yararlanabiliyorlar. Lakin bu imkan BDDK'nın koymuş olduğu bazı sınırlamalar ile belirleniyor. Eğer müşteri 50.000 TL'ye kadar limitlerde ihtiyaç kredisi çekerse o zaman 36 aya kadar vade yapılabiliyor. Ancak müşteri 50.000 TL ile 100.000 TL arasında ihtiyaç kredisi talep ederse o zaman vade süresi en fazla 24 ay olabiliyor. 100.000 TL üzerindeki ihtiyaç kredisi ise maksimum 12 aya kadar vadeli olabiliyor.

ING BANK 100.000 TL İHTİYAÇ KREDİSİ MALİYET HESAPLAMASI

ihtiyac-kredisi.jpg

ING Bank'tan ihtiyaç kredisi çekecek müşterilerin kredi maliyetleri aylık yüzde 4,24 ile yüzde 4,57 arasında değişebilen faiz oranları ile hesaplanıyor. 24 ay vadeli 100.000 TL ihtiyaç kredisi çekecek müşterilerin aylık kredi taksitleri 7.925 TL oluyor. Bu çekilen kredi için toplam kredi maliyeti ise 190 Bin TL'yi bulabiliyor.

Tüm kredi kampanyalarından anında haberdar olmak için ücretsiz olan mobil uygulamamızı indirebilirsiniz:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com I Yusuf Akıncı I Ankara
Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç