İNG Bank Şubat Ayı Promosyon Kampanyasını Açıkladı!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

İNG Bank Şubat Ayı Promosyon Kampanyasını Açıkladı!

İNG Bank, maaşını taşımak isteyen emekliler için; Şubat ayı promosyon kampanyasını açıkladı! İşte haberin ve kampanyanın detayları...

Emekli Haberleri 3 Şubat 2024 0
İNG Bank Şubat Ayı Promosyon Kampanyasını Açıkladı!

Emekliler bankalardan altıkları maaş promosyonları ile bütçelerine katkı sağlayabiliyorlar. Bu maaş promosyonlarının bankadan bankaya değişmesi ise hangi banka ile çalışılacağı konusunda emeklileri kararsız bırakabiliyor. Bankalar emeklilere hem farklı tutarlarda ödeme yapmayı vaat ediyorlar hem de ek olarak farklı imkanlar sunabiliyorlar. Tüm bu emekli maaş promosyonları detaylıca incelendikten sonra emekliler çalışacakları bankayı belirliyorlar.

2024'te emekli bayram ikramiyesi ne kadar olacak?

HER AY DEĞİŞİYOR

Emekli maaş promosyonu kampanyaları için bankalar her ay güncelleme yapıyorlar. Genellikle ayın ilk günlerinde o ay uygulanacak kampanya açıklanıyor. Bu yenileme ile ödeme tutarları değişebildiği gibi aynı da bırakılabiliyor. Tamamen bankanın kendi politikasına göre belirlenen emekli maaş promosyonları için emeklilerin araştırmaları sürüyor.

ING BANK EMEKLİ MAAŞ PROMOSYONU ŞUBAT KAMPANYASI!

ING Bank emekli maaş promosyonu kampanyasında ayrı bir öneme sahip bir finans kuruluşu olarak öne çıkıyor. Emeklilere ek promosyon dahil en yüksek tutarlı ödemeyi yapan banka olan ING Bank bu unvanını Şubat ayında da koruyor. ING Bank’ın Şubat ayında uygulayacağı emekli maaş promosyonu kampanyası açıklandı.

ING Bank Türkiye, kârını açıkladı - Dünya Gazetesi

ING Bank emekli maaş promosyonu kapsamında emeklilere şu ödemeler yapılıyor:

Emekli maaşları 3.500 TL’ye kadar olanlara: 6.000 TL
Emekli maaşları 3.500 TL ile 7.500 TL arasında olanlara: 7.000 TL
Emekli maaşları 7.500 TL ile 10.000 TL arasında olanlara: 9.000 TL
Emekli maaşları 10.000 TL ve üstünde olanlara: 10.000 TL

5.000 TL EK PROMOSYON!

ING Bank emekli müşterilere 5.000 TL el promosyon ödemesi yapmaya Şubat ayında da devam ediyor. Bunun için emeklilerin otomatik fatura ödeme talimatı vermeleri gerekiyor. Her bir otomatik fatura ödeme talimatına 1.000 TL nakit hediyesi veren ING Bank emekli müşterilere bu şekilde 5.000 TL’ye kadar ek promosyon ödemesi yapıyor. Bu 5.000 TL ek promosyonu alabilmek için emekli müşterinin 5 adet otomatik fatura ödeme talimatı vermesi gerekiyor.

Emekli maaşı ödeme tarihleri 2024 (SSK, Bağ-Kur): Ocak ayı emekli maaşları  ne zaman yatacak? - Ekonomi Haberleri

3 YILLIK SÖZLEŞMEYE 15.000 TL!

Emekli maaş promosyonu kampanyaları 3 yıllık sözleşmeler ile kuruluyorlar. Emekli müşteri bankaya maaşını taşıdıktan sonra maaş promosyonu sözleşmesi yapılıyor. ING Bank bu 3 yıl sürecek olan sözleşme karşılığında emekli müşteriye ek promosyon dahil 15.000 TL maaş promosyonu ödemesi yapıyor. Bu 3 yıl için emeklilerin bankaya bir başka bankaya geçmeme sözü vermeleri gerekiyor.

Tüm emekli kampanyalarından anında haberdar olmak için; ücretsiz olan mobil uygulamamızı indirebilirsiniz:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com I Yusuf Akıncı I Ankara
Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç