İNG Bank Mart Ayı Promosyon Kampanyasını Açıkladı! Rekor Promosyon!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

İNG Bank Mart Ayı Promosyon Kampanyasını Açıkladı! Rekor Promosyon!

Maaşını taşıyarak promosyon kampanyasından yararlanmak isteyen emekliler için İNG Bank, mart ayı promosyon kampanyasını açıkladı! İşte haberin detayları...

Emekli Haberleri 2 Mart 2024 0
İNG Bank Mart Ayı Promosyon Kampanyasını Açıkladı! Rekor Promosyon!

Türkiye’de gelirleri açısından dezavantajlı vatandaş grubu haline gelen emekliler için oldukça zor bir süreç yaşanıyor. Emeklilerin arasında çok önemli bir yer tutan asgari ücret altında maaşı olan emekliler için geçim şartları çok zorlayıcı hale geldi. Bu süreçten çıkmak isteyen emeklilerin tek dayanakları ise emekli maaş promosyonları kaldı. Başka bir ek gelir imkanı bulamayan emekliler bankalardan emekli maaş promosyonu ödemesi alarak ihtiyaçlarının bir kısmını karşılamayı hedefliyorlar.

Emekli Maaşı Haberleri - Son Dakika Yeni Emekli Maaşı Gelişmeleri

YENİ KAMPANYALAR AÇIKLANDI!

Bankaların emekli maaş promosyonu kampanyaları genellikle aylık olarak yenileniyor. Her banka kendi politikasına uygun olacak şekilde o ay uygulayacak olduğu emekli maaş promosyonu kampanyasını ayın ilk günlerinde ilan ediyor. Bu kapsamda Mart 2024 kampanyaları da belli oldu. Emekliler maaş promosyonu kampanyasına büyük bir ilgi gösterdikleri ING Bank’tan ne kadar ödeme alabileceklerini de böylece öğrenmiş oluyorlar. ING Bank emeklilere ne kadar maaş promosyonu ödemesi yapılacağını açıkladı?

ING BANK EMEKLİ MAAŞ PROMOSYONU KAMPANYASI!

ING Bank son aylarda emeklilere toplamda en yüksek maaş promosyonu ödemesi yapan banka oldu. Mart 2024 kampanyaları da açıklanınca bu sürecin devam ettiği görülüyor. Emekliler yine en yüksek ödemeleri ING Bank’tan alabilecekler. Bu kapsamda da emekli maaş promosyonu kampanyasında uygulanan tarifeyi ING Bank yeniledi.

SON DAKİKA | En düşük emekli maaşı 3 bin 500 TL olacak! Emekli maaşı kanun  teklifinde değişiklik ...

En düşük emekli maaşı 10.000 TL olunca maaş baremlerinin herhangi bir anlamı kalmadı. ING Bank tıpkı diğer tüm bankalarda olduğu gibi emeklilerin tamamına tek bir kalem üzerinden maaş promosyonu ödemesi yapacak. Açıklanan tarifeye göre ise bu tutar 10.000 TL olacak. Tüm emekliler ING Bank’a başvuru yaparak 10.000 TL emekli maaş promosyonu ödemesi alabilecekler.

EK PROMOSYON VAR!

ING Bank’ı emekli maaş promosyonu ödemelerinde farklı kılan ise müşterilere sağlamış olduğu ek promosyon imkanı oluyor. Bu çerçevede emekli maaş müşterileri ING Bank’a verecekler her bir otomatik fatura ödeme talimatı için 1.000 TL ek promosyon ödemesi alabilecekler. Bu ek promosyon ödemesi en fazla 5.000 TL tutarında olabilecek.

ING Bank’ın Mart 2024 kampanyasına göre emeklilere 10.000 TL maaş promosyonu ve 5.000 TL de ek promosyon olmak üzere toplamda 15.000 TL tutarında ödeme yapılacak.

Tüm promosyon kampanyalarından anında haberdar olmak için ücretsiz olan mobil uygulamamızı indirebilirsiniz:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com I Yusuf Akıncı I Ankara
Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç