ING Bank İhtiyaç Kredisi Faiz Oranını 1'in Altına Düşürdü: İşte İNG En Uygun Faizli Kredi Hesaplaması 2022
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

ING Bank İhtiyaç Kredisi Faiz Oranını 1'in Altına Düşürdü: İşte İNG En Uygun Faizli Kredi Hesaplaması 2022

ING Bank tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı. Yapılan açıklamada bankanın ihtiyaç kredisinde faizleri ciddi oranda düşürdüğü görüldü.

Kredi 8 Eylül 2022 19:07 2
ING Bank İhtiyaç Kredisi Faiz Oranını 1'in Altına Düşürdü: İşte İNG En Uygun Faizli Kredi Hesaplaması 2022

Son dakika haberi: İhtiyaç kredisinde faiz çakıldı: 20 bin TL 0.99 faizle başladı.

ING Bank tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı ve kredi faizlerinde ciddi düşüş olduğu, 0.99 faize ihtiyaç kredisei verileceği açıklandı. Bankanın resmi internet adresi üzerinden yapılan son dakika açıklamasında 

"20.000 TL'ye kadar kullanacağınız ihtiyaç kredinizi Turuncu Ekstra'lı olarak kullanın, nakit iade avantajından faydalanın. Kredi faiziniz ne olursa olsun, %0,99 oranında yansısın." başlığı ile yayınlanan kredi kampanyasının ilk defa ING Banklı olan kişilere verileceği açıklandı. Açıklamanın devamında , "Bunun için, Turuncu Ekstra programına katılıp aylık harcamalarınızın 1.250 TL’sini Turuncu Ekstra Banka Kartı’nız ile yapmanız yeterli." denildi.

Söz konusu ucuz krediden faydalanabilmek için tüm koşullarda Turuncu Ekstra programına girmiş olmanız gerekmektedir. Öte yandan ihtiyaç kredisinin Kredim Güvende Hayat Sigortası ile birlikte çekmiş olmanız gerekmektedir. 

BAŞVURU DETAYLARI

Kredi kampanyasına başvuru yapacak vatandaşların aşağıdaki koşulları sağlaması gerekmektedir:

  • Kampanyadan ilk kez ING’li olacak müşteriler, 20,000 TL’ye kadar olan kredi kullanımlarında 12 ay vadeye kadar yararlanabilir. 
  • Belirtilen Turuncu Ekstra’lı kredi yansıyan faiz oranı, kampanya dahilindeki ilk kredi kullanımında geçerlidir. 
  • Turuncu Ekstra’lı kredilerde sözleşme faiz oranınızın kampanya faiz oranından yüksek olması halinde, sözleşme faiz oranınız geçerli olur. 
  • Turuncu Ekstra’lı kredilerde sözleşme faizi değişmeyecek olup %1,59'dan başlar. 
  • Kredi kampanyamızın aylık akdi faiz oranı %1,59 ile %5,99 arasındadır, ödeme performansınıza göre değişiklik gösterir. 
  • Kredi kullanımlarında dosya masrafı kredi tutarının binde beşi kadar alınır.

KREDİ HESAPLAMASI

Kredi hesaplaması ise şu şekilde olacak:

10 bin lira kredi çekmek isteyen vatandaşlar , ayda 901 lira geri ödeme yapacak ve bir senenin sonunda bankaya toplamda 10 bin 822 lira ödeme yapacak.

15 bin lira kredi çekecek vatandaşlar , 12 ay boyunca ayda 1352 lira ödeme yapacak ve bankaya toplamda 16 bin 233 lira geir ödeme yapacak.

20 bin lira kredi çekmek isteyen vatandaşlar ise 12 ay boyunca her ay 1803 lira taksit ödemesi yapacak ve bankaya toplamda 21 bin 645 lira ödeme yapmış olacak.

Söz konusu krediye başvuru yapmanız için Ing Bank'a gitmeniz ya da internet şubesinden bankaya müşteri ol kısmından müşteri olduktan sonra başvurunuzu yapabilirsiniz.

Finans7.com  | Ankara

Yorumlar (2)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Çok iyi banka
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
İyimiş