İNG Bank Haziran Ayı Emekli Promosyonunu Açıkladı!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

İNG Bank Haziran Ayı Emekli Promosyonunu Açıkladı!

Bankalar Haziran ayı promosyon kampanyalarını açıklamaya devam ediyor! İNG Bank da yeni promosyon kampanyasını açıkladı! İşte haberin detayları...

İNG Bank Haziran Ayı Emekli Promosyonunu Açıkladı!

Emekliler için maaş promosyonları önemli bir yan gelir oluyor. 3 yıllık sözleşmeler şeklinde yararlanılan emekli maaş promosyonu kampanyalarında her banka farklı bir tarife üzerinden ödeme yapıyor. Emekliler de kendilerine en uygun imkanları sunan bankalar ile çalışmayı tercih ediyorlar. Emekli maaş promosyonu kampanyaları ile alakalı olarak yeni gelişmeler olmaya başladı. Emekli maaş promosyonu ödemeleri ne kadar oldu?

En düşük emekli maaşına zam geliyor

ING BANK KAMPANYAYI GÜNCELLEDİ!

Emekli maaş promosyonu kampanyasında en avantajlı bankalar arasında yer alan ING Bank’ın kampanya güncellemesi yaptığı açıklandı. Normal koşullarda bankalar emekli maaş promosyonu kampanyalarını her ayın başında yeniliyorlar. Bu değişen kampanyalar da bir ay geçerli oluyor ve koşullar belirlenmiş oluyor. Bankalar kampanya yenilediklerinde ödemeleri de değiştirebiliyorlar. Ancak uygulanan tarifeyi değiştirmeden de kampanya güncellemesi yapılabiliyor.

ING Bank emekli maaş promosyonu kampanyasından güncelleme yoluna giderken emeklilere Haziran ayının sonuna kadar ödenecek maaş promosyonunu açıkladı. Emekliler ING Bank’tan maaş tutarlarına göre maaş promosyonu ödemesi alacaklar. Bunun için SGK onaylı tarife açıklayan ING Bank hangi emekli müşterinin ne kadar promosyon ödemesi alacağını duyurdu.

Emekli bayram ikramiyesi ödeme günleri 2024: Bayram ikramiyeleri ne zaman  yatacak? İkramiyeler bayramdan önce yatar mı? - Son Dakika Ekonomi  Haberleri | NTV Haber

ING Bank’ın açıklamış olduğu emekli maaş promosyonu tarifesine göre emekli maaşı 20.000 TL ve üzerinde olan emeklilere 15.000 TL nakit maaş promosyonu ödemesi yapılacak. Emekli müşterinin maaşı 15.000 TL ile 20.000 TL arasında ise 12.500 TL, 10.000 TL ile 15.000 TL arasında ise 10.000 TL maaş promosyonu ödemesi alacağı açıklandı. Eğer emeklinin maaşı 10.000 TL altında ise o zaman da yapılacak promosyon ödemesi 6.250 TL olabiliyor.

EK PROMOSYON ÖDENECEK!

ING Bank’ın emekli maaş müşterileri ayrıca koşullu olarak erk promosyon ödemesi alabiliyorlar. Bunun için de koşulun yerine getirilmesi gerekiyor. Bunun için emekli maaş müşterisinin ING Bank’a otomatik fatura ödeme talimatı vermesi gerekiyor. Fatura başı 600 TL’den toplamda 3.000 TL’ye kadar ödeme alınabiliyor. Bu koşulu yerine getiren emekli maaş müşterileri 3.000 TL ek promosyon ödemesini nakit olarak alabiliyorlar.

ING Bank’ın emekli maaş promosyonu kampanyası kapsamında bir emekli müşteriye 18.000 TL’ye kadar ödeme yapılabiliyor.

Tüm emekli kampanyalarından anında haberdar olmak için ücretsiz olan mobil uygulamamızı indirebilirsiniz:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com I Yusuf Akıncı I Ankara
Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç