ING Bank emekli promosyon zammı açıklandı Nisan 2024
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

ING Bank emekli promosyon zammı açıklandı Nisan 2024

ING Bank emekli promosyonuna zam geldi. Gelen zam ile promosyon miktarı 15 bin liraya çıktı.

Emekli Haberleri 28 Mart 2024 0
ING Bank emekli promosyon zammı açıklandı Nisan 2024

ING Bank emekli promosyon zammı açıklandı.

Emeklilere verilecek promosyon ödmesi belli oldu. ING Bank tarafından yapılan açıklamada maaşını bankaya taşıyacak emeklilere 15 bin liraya kadar promosyon ödemesi yapılacağına yer verildi. Açıklamada "SGK (SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı) emekli maaşınızı ING’ye taşıyarak maaş tutarınıza göre ek koşulsuz 12.000 TL’ye varan nakit promosyon kazanabilirsiniz. Ayrıca Otomatik Fatura Talimatı'nıza 3.000 TL’ye varan ek nakit promosyondan yararlanarak toplamda 15.000 TL'ye varan nakit promosyon kazanabilirsiniz. Yeni emekliler ve EYT ile emekli olanlar da, emekli maaş promosyonundan yararlanabilirler" ifadelerine yer verildi ve promosyonun detayları şu şekilde:

Emekli maaşınızı ING’den almaya başlayarak 12.000 TL’ye varan ek koşulsuz nakit promosyon fırsatından yararlanabilirsiniz!

1 aylık toplam gelir/aylık tutarınız,
10.000 TL’ye (10.000 TL hariç) kadar ise 5.000 TL, 
10.000 TL - 15.000 TL (15.000 TL hariç) arası ise 8.000 TL,
15.000 TL - 20.000 TL (20.000 TL hariç) arası ise 10.000 TL,
20.000 TL ve üzeri ise 12.000 TL nakit promosyon ödemesi alırsınız. 

Kampanyadan emekli maaşını 3 yıl boyunca bankamızdan alma taahhüdü veren ve nakit promosyon ödemesi alan mevcut ve yeni emekli maaş müşterilerimiz yararlanabilir. 

Promosyon ödemesinden faydalanmak için herhangi bir ürün koşulu bulunmamaktadır. 

Promosyon taahhütnamesinin imzalanması sonrasında ek bir koşul olmadan; bir aylık net gelir 10.000 TL'ye kadarsa 5.000 TL, 10.000 TL-15.000 TL arasındaysa 8.000 TL, 15.000 TL-20.000 TL arasındaysa 10.000 TL, 20.000 TL'nin üzerindeyse 12.000 TL nakit promosyon ödenir. 

Kampanya  28 Mart 2024 – 30 Nisan 2024 tarihleri arasında nakit promosyon alan müşteriler için geçerlidir. Bu tarihler dışında promosyon alan müşteriler kampanyadan yararlanamaz. 

Nakit promosyon başvuru işlemleri Cebimdeki Danışman, ING Telefon Bankacılığı ve ING Şubeleri aracılığı ile yapılabilir. 

Bankamızdan birden fazla emekli maaş alınıyor olması durumunda, ödenecek promosyon tutarı maaş tutarlarının toplamı dikkate alınarak hesaplanır ve tek bir promosyon ödemesi yapılır. 

Nakit promosyon ödemesi 3 yıl için peşin olarak yapılır ve 3 yıllık taahhüt süresinin başlangıcı olarak nakit promosyonun hesaba yatırıldığı tarih esas alınır. 

Nakit promosyon ödemesi yapıldıktan sonra 3 yıllık taahhüt süresi içerisinde gelir/aylığın artması halinde ilave promosyon ödemesi yapılmaz. 

3 yıllık taahhüde aykırılık olması halinde, tarafınıza ödenen promosyon bedeli, taahhüdün kalan süresi dikkate alınarak kıstelyevm esasa göre geri alınır. 

Aynı anda birden fazla ek promosyon kampanyasından yararlanılamaz. 

ING belirtilen hizmetleri sonlandırma ya da koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar. 

1 Mart 2020 tarihi sonrasında bankamız diğer ek promosyonlarından dahil olmuş, yararlanmış ya da talepte bulunan müşterilerimiz, 28 Mart 2024 tarihi itibariyle koşulsuz nakit promosyon alması durumunda mevcut kampanya/talepleri iptal edilerek kıstelyevm usulü iade alınacak ve 12.000 TL’ye varan nakit promosyondan yararlanır.

Yeni emekliler ve Emeklilikte Yaşa Takılanlar da tüm SGK emeklileri gibi, emekli maaş promosyonundan yararlanabilirler.

Kampanyadan, 28 Mart 2024 – 30 Nisan 2024 tarihleri arasında bankamızdan ilk kez emekli maaşını alacak ve bu tarihler arasında nakit promosyonu vadesiz hesabına yatan emekli maaş müşterileri, Otomatik Fatura Talimatı vermeleri ve vadesiz hesaplarına bağlı bir Destek Hesap ürününe sahip olmaları koşuluyla faydalanabilir. 

Kampanyaya katılım için 28 Mart 2024 – 30 Nisan 2024 tarihleri arasında SGK Kapsamında Gelir/Aylık Alanlara Ek Promosyon Ödenmesine İlişkin Bilgi ve Katılım Formu'nun alınmış olması gerekir.

Kampanyaya katılmak için 30 Nisan 2024 tarihine kadar vadesiz hesaptan tanımlı Otomatik Fatura Talimatları'nın verilmiş olması ve vadesiz hesaplarına bağlı bir Destek Hesap ürününe sahip olunması gerekir. Bu tarihten sonra verilen ve iptal edilip yeniden verilen Otomatik Fatura Talimatları veya açılacak Destek Hesaplar kampanya kapsamında sayılmaz.

Kampanya kapsamında vadesiz hesaplarına bağlı bir Destek Hesap ürününe sahip müşterilerin vadesiz hesaplarından 3 adet ve üzerinde verecekleri her Otomatik Fatura Talimatı'na 600 TL, toplamda en fazla 3.000 TL ek nakit promosyon ödenir. 5 adetten fazla Otomatik Fatura Talimatı verilmesi durumunda ek bir tutar ödenmez. 

Kampanyadan yararlanabilmek için en az 3 OFT verilmelidir, 1 ve 2 adet OFT verilmesi durumunda kampanyadan yararlanılamaz. 

Kredi kartından verilen Otomatik Fatura Talimatları kampanya kapsamında değildir.

Kampanyadan 28 Mart 2024 tarihi öncesinde ING’den promosyon taahhüdü bulunan ve bir diğer SGK emekli aylığı getiren müşteriler yararlanamazlar.

Ek nakit promosyon ödemesi 29 Nisan 2024 tarihinden itibaren ödenmeye başlanır.

3.000 TL’ye varan ek Otomatik Fatura Talimatı promosyon kampanyasına dahil olabilmek için kampanyaya katılım şartlarına ilişkin tüm detaylar ing.com.tr adresinde belirtilir.

28 Mart 2024 – 30 Nisan 2024 tarihleri arasında verilen vadesiz hesaba tanımlı her bir yeni Otomatik Fatura Talimatı’nın, talimat tarihinden itibaren 90 gün içerisinde en az bir kez vadesiz hesaptan otomatik olarak ödenmesini takiben faturanın iptal olmaması ve vadesiz hesaba bağlı bir Destek Hesap olması durumunda, 2 gün içerisinde ek nakit promosyon ödemesi vadesiz hesaba ödenir.  28 Mart 2024 öncesinde verilmiş olan vadesiz hesaba tanımlı olan Otomatik Fatura Talimatları'nın ise 30 Nisan 2024 tarihine kadar en az bir kez vadesiz hesaptan otomatik olarak ödenmiş olması ve vadesiz hesaba bağlı bir Destek Hesap olması durumunda, ek nakit promosyon ödemesi vadesiz hesaba yapılır.

ING, uygun görmediği Destek Hesap başvurularını onaylamama hakkına sahiptir. Yeni Destek Hesap başvurularında başvurunun onaylanmaması veya hali hazırda Destek Hesap'a sahip olunmaması durumunda Otomatik Fatura Talimatı verilse dahi ek promosyon bedelinden yararlanılamaz.

Yukarda belirtilen şartlarda Otomatik Fatura Talimatı verilmeden vadesiz hesaba bağlı bir Destek Hesap sahibi olunması, Destek Hesap limit artışı veya Destek Hesap iptali sonrası yeniden Destek Hesap tanımlanması kampanyadan yararlanma hakkı sağlamaz. Kampanyaya katılacak kişiler hem Otomatik Fatura Talimatı hem de vadesiz hesaba bağlı Destek Hesap ürün sahipliği koşulunu birlikte yerine getirmeleri halinde kampanyadan yararlanabileceklerini kabul ederler.

Nakit promosyonun/ek nakit promosyonun ödendiği tarihten itibaren üç yıl içerisinde; faturanın iptal edilmesi, düzenli olarak otomatik ödenmemesi, Destek Hesap'ın iptal edilmesi herhangi bir sebeple gelir/aylığın farklı kuruma taşınması ya da SGK tarafından gelir/aylık ödemesinin kesilmesi durumunda Bankanın yazılı bildirim yapmasına gerek kalmaksızın ödenen toplam promosyon/ek nakit promosyon tutarı şartın bozulduğu tarih esas alınmak suretiyle taahhüdün kalan süresi dikkate alınarak kıstelyevm esasa göre geri alınır.

Aynı anda birden fazla ek nakit promosyon kampanyasından yararlanılamaz.

Başka Otomatik Fatura Talimatı kampanyalarıyla birleştirilemez.

ING katılım kanallarını değiştirme, belirtilen hizmetleri dilediği zaman durdurma ve/veya kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

 

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç