İNG Bank 100.000TL Borç Kapatma Kredisini Duyurdu!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

İNG Bank 100.000TL Borç Kapatma Kredisini Duyurdu!

ING tarafından verilen borç kapatma kredisi sayesinde farklı bankalara olan borcunuz kapanacak. Düşük ödemeyle o borçlarınızın hepsini bitirebilirsiniz. İşte başvuru şartları ve detaylar...

Kredi 16 Ağu 2023 13:11 0
İNG Bank 100.000TL Borç Kapatma Kredisini Duyurdu!

Enflasyon dalgalanmaları, birçok üründe fiyatların artması ve yaz ayında kişilerin tatile gitmesi nedeniyle vatandaşların kredi kartlarının büyük bir kısmı yada tamamı dolmuş durumda. Vatandaşlar yaz aylarında dolan bu kredi kartlarının ödeyebilmenin çaresini ararken birçok banka yeni kredi ürününü tanıtmaya başladı.

Borç kapatma - borç transfer kredisi sayesinde birçok kişi uygun ödemelerle borçlarının tümünü ödeyebiliyor. Bu fırsat birçok banka tarafından sunulurken kişiler anında başvurusunu oluşturabiliyor.

ING'den Duyuruldu

ING tarafından sunulan yeni kredi ürünü sayesinde vatandaşlar farklı bankalara olan borcunu anında kapatabiliyor. Sunulan yeni kredi ürünü birçok vatandaşa borçların altında sıkıştığı bu dönemde rahatlama fırsatı sunacak.

ING'nin sunduğu bu fırsat kişilerin 100 bin TL'ye kadar kredi ve kredi kartı ürünlerini ödeyebilmesine olanak sağlayacak. Uygun faiz oranlarıyla sunulan bu kredi, vatandaşlara 36 aya kadar vade seçeneği de sunmakta. Yasal düzenlemeler gereği 100 bin TL için uygulanacak vade 24 ay olmaktadır. En iyi koşullarda ING Bank bu krediyi müşterilerine yüzde 2,84'den başlayan faiz oranlarıyla vermektedir. Ayrıca müşterilerden 500 TL kredi tahsis ücreti de alınmaktadır.

Kampanya Koşulları

Kredi kampanyası, 3-36 ay vadeler arasında geçerli olup dosya masrafı kredi tutarının binde beşi kadar alınır.
Kredi kampanyamızın aylık akdi faiz oranı %2,69 ile %6,99 arasındadır, ödeme performansınıza göre değişiklik gösterir.
Müşteriyseniz, ing.com.tr ''Hemen Başvur''dan, ING İnternet Şubesi'nden ve ING Mobil'den kredinizi anında kullanabilirsiniz.
Müşteri değilseniz, kredinizin onaylanmasının ardından, şubeye gitmeden evraklarınızı kurye aracılığı ile tamamlayıp kredinizi kullanabilirsiniz.
3 ay erteleme kampanyası 5.001-100.000 TL arasındaki tutarlar için ve 36 ay vadeye kadar uygulanır. 36 ay seçeneğinde 3 ay erteleme ile 33 ay vade üzerinden ödeme planı oluşturulur. Bu kampanyadan, 31 Ağustos 2023’e kadar yararlanabilirsiniz.
Vatandaşlar başvuruların nereden yapılabildiğini merak etmeye başladı. Eğer müşteri değilseniz ING mobil bankacılık uygulamasını indirerek görüntülü görüşme ile birlikte 10 dakika içinde müşteri olabilirsiniz. Bununla birlikte kredi başvurunuzu da anında mobil bankacılık üzerinden yapabilirsiniz. Daha detaylı bilgi için https://www.ing.com.tr/tr/sizin-icin/krediler/borc-transferi-kredisi adresine giriş yapabilirsiniz.

 

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç