İndirimi Duyan Akın Etti! Samsun'da Ucuz Yağ ve Şeker Kuyruğu
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

İndirimi Duyan Akın Etti! Samsun'da Ucuz Yağ ve Şeker Kuyruğu

Samsun'da Tarım Kredi Kooperatifinde sıvıyağ ve şeker de indirim haberini duyan vatandaşlar marketin önünde uzun kuyruklar oluşturdu.

Haberler 20 Eylül 2022 23:16 0
İndirimi Duyan Akın Etti! Samsun'da Ucuz Yağ ve Şeker Kuyruğu

Son zamanlarda gündemden düşmeyen Tarım Kredi Marketleri bu kez kuyruk görüntüleri ile gündemde.Samsun'da Tarım Kredi Kooperatifinde sıvıyağ ve şeker fiyatlarında indirim haberini duyan vatandaşlar marketin önünde uzun kuyruklar oluşturdu.

Samsun'da piyasa fiyatının daha altında satışa çıkarılan sıvıyağ ve şekerden alabilmek için sıraya giren vatandaşlar Tarım Kredi Kooperatif marketi önünde uzun kuyruklar oluştu.

Vatandaşlar piyasa fiyatlarına göre oldukça uygun satılan Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) ayçiçeği yağına ve şekerine yoğun ilgi gösterdi. Vatandaşlar 5 litresi 135 liradan satılan sıvı yağa ve 2 kilosu 34 liradan satılan şekerden birer adet almak için sıraya girdi.

Şeker ve ayçiçeği yağının piyasa şartlarına göre oldukça uygun satıldığı için kuyrukta beklediklerini belirten vatandaşlar, “Marketlerde sıvı yağ ve şeker fiyatları çok artmış. Burada yağ 135, 2 kilo şeker de 34 liradan satılıyor. Biz de ucuz olduğu için sıraya girdik” dediler. 

 

 

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç