İndirim Beklenjiyordu: LPG'ye Zam Geliyor
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

İndirim Beklenjiyordu: LPG'ye Zam Geliyor

Son dakika haberi: Akaryakıta son günlerde indirim gelirken LPG'de de indirim bekleniyordu. Ancak sektör yetkilileri , LPG'ye zam yapılacağını duyurdu.

Taşıt 1 Nisan 2022 20:55 1
İndirim Beklenjiyordu: LPG'ye Zam Geliyor

Son dakika haberi: LPG'ye zam geleceği açıklandı.


KRT'den Olcay Dilek bugün bir yazı kaleme aldı ve sektör yetkililerinden aldığı haberi paylaştı. Edinilen son dakika bilgilerine göre benzin ve motorin fiyatlarından dolayı LPG'de de bir gelişme yaşandığına yer verildi.


Gelen son dakika bilgilerine göre otogaz fiyatlarında bir güncellemeye gidileceğine , 4 Nisan 2022 Pazartesi ya da 5 Nisan 2022 Salı günü LPG'nin litre fiyatına zam geleceğine yer verildi. Zammın 60 ile 65 kuruş arasında olacağı beklenirken zamlarla birlikte LPG litre fiyatının 12 lira seviyesine kadar çıkması bekleniyor.


İSTANBUL'DA LPG FİYATI NE KADAR?


Beklenen son zamla birlikte İstanbul'da LPG satış fiyatının 11.88 TL seviyesine kadar çıkması bekleniyor.


BENZİNE 2 NİSAN'DA (YARIN) İNDİRİM GELİYOR


Sektör yetkililerinden gelen son bilgilere göre benzin fiyatına 2 Nisan tarihinden itibaren 88 kuruş indirim geleceğine yer verildi.


MOTORİNE İNDİRİM GELİYOR


Motorin fiyatına geçtiğimiz gün 1.37 TL'lik indirim yapıldı. Daha sonra ise 88 kuruşluk bir indirim geliyor.


BRENT PETROL DÜŞÜŞE GEÇTİ


Brent petrol fiyatında son dönemlerde art arda düşüşler yaşandı. 123 dolar seviyesine kadar çıkan brent petrolün varil fiyatı, Rusya ile Ukrayna arasındaki savaşın nabzının düşmesi ile düşüşe geçti. Şu sıralar brent petrol 104 dolar seviyesine geriledi. Türkiye'de brent petrolün yükselmesi ve dolar kurunun da artması ile akaryakıt fiyatları ciddi oranda arttı.


Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Gariban arabaya binmesin benzine indirim LPG ye bindirim ben bu işten hiçbir şey anlamadım bu nasıl piyasa nasıl kur belli değil petrol ürünlerine zam gelirse hepsine indirim gelirse hepsine gelir Allah akıl fikir versin