İmar barışı çıkacak mı? Bakan Mehmet Özhaseki'den son dakika imar affı açıklaması geldi 2023
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

İmar barışı çıkacak mı? Bakan Mehmet Özhaseki'den son dakika imar affı açıklaması geldi 2023

Son dakika haberi geldi: Bakan Mehmet Özhaseki, imar affı çıkacak mı? sorusuna cevap verdi. İşte imar affında gelen son dakika açıklaması.

Emlak 27 Ağu 2023 08:07 0
İmar barışı çıkacak mı? Bakan Mehmet Özhaseki'den son dakika imar affı açıklaması geldi 2023

İmar affı gelecek mi? Bakan'dan son dakika açıklaması.

Hürriyet Gazetesi yazarı Fatih Çekirge bir son dakika açıklaması yaptı. Çekirge bugün gazetedeki köşesinde yayınladığı yazısında imar affı ile ilgili gelen son dakika açıklamasına değindi.

Çeşme, Antalya ve Bodrum gibi tatil bölgelerinde yerel seimlerden önce bir imar affı beklentisi olduğu, bölgede kaçak yapıların her geçen gün arttığı ve kaçak yapı yapanların imar affı beklediği bildirildi.

Sadece bu bölgeler değil Türkiye'nin çeşitli bölgelerinde kaçak yapı inşa edenler, imar affı verilmesini istiyor. Deprem sonrası gündemden çıkarılan imar affının gelmesini isteyen vatandaşlar, sağlam evlere imar verilmesini talep ediyor. Bu konuda bir son dakika açıklaması geldi.

Fatih Çekirge, bugün köşesinde, "Türkiye’nin hemen her yerinde bir 'imar affı' söylentisidir gidiyor. Zaten belediyelerin mahkemelerden aldıkları yıkım kararları dosyalar halinde yığılmış durumda" ifadelerini kullandı ve söz konusu durumu Bakan'a sorduğunu aktardı.

BAKAN KESİN CEVAP VERDİ

Özhaseki ise imar affına net şekilde cevap verdi ve imar affının kesinlikle gündemde olmadığını söyleyerek, “İmar affı kesinlikle yok. Böyle bir beklentiyle iş yapanlar sakın yapmasınlar. Başlarına belayı satın almasınlar. Kesinlikle yıkılır" ifadelerini kullandı.

Sizce bir imar affı çıkmalı mı? Aşağıdaki yorum kısmından düşüncelerinizi yazabilirsiniz.

Kadın erkek konut grubumuza katılmak, bilgi alış verişi yapmak ve diğer kişilerle tanışmak için > TIKLA KATIL

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç