iller Bankası 400 personel alımı başvuru sonuçları açıklandı mı? İşte mülakat konuları
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

iller Bankası 400 personel alımı başvuru sonuçları açıklandı mı? İşte mülakat konuları

İller Bankası sözleşmeli personel alımı başvuru sonuçları açıklandı mı? Sözlü mülakat ne zaman yapılacak? İşte son bilgiler.

Sınav 7 Ocak 2023 12:46 0
iller Bankası 400 personel alımı başvuru sonuçları açıklandı mı? İşte mülakat konuları

İller Bankası personel alımı başvuru sonuçları açıklandı mı? İşte sınav aşamaları.

İller Bankası 400 persone lalımı başvurusu geçen hafta alınmıştı. Başvuruların alınmasından sonra sonuç açıklama sürecine girildi. İlana başvuru yapan adaylar , başvuru sonuçlarının açıklanacağı tarihi araştırmaya, sözlü mülakatta hangi konulardan soru sorulacağını araştırmaya başladı. Biz de fginans7 olarak bu yaızmızda söz konusu personel alımı süreci hakkında son bilgilere yer verdik.

HANGİ KADROLARA PERSONEL ALIMI?

Personel alımında kadrolar ve illere göre sayı dağılımı şu şekilde duyurulmuştu:

SONUÇLAR NE ZAMAN?

Personel alımı başvuru sonuçlarının açıklanacağı tarih verilmedi. Ancak sonuçların açıklanması ile ilgili, "Bankaca yapılan değerlendirme sonucu aranan şartları taşıyan adaylardan, en yüksek KPSS puanını alandan başlayarak Genel Müdürlük, Uluslararası İlişkiler Dairesi Başkanlığı, Hukuk Müşavirliği ve Yurt İçi Hizmet Birimleri için alınacak olan ve ayrı ayrı belirtilen sayının beş katı kadar aday giriş sınavına alınmak üzere Bankanın web sayfasında ilan edilir. Sınav ANKARA’da yapılacak olup, sınav yerinin tam adresi ve sınav tarihi ileri bir tarihte Bankanın web sayfasında ilan edilecektir" denildi.

Başvuru sonuçları açıklanınca haberdar olmak için TIKLA İNDİR

SÖZLÜ MÜLAKAT SORULARININ KONULARI

Sözlü mülakat sorularında konular aşağıdaki gibi olacak: Sözlü sınavda adayların; mesleki konulara hâkimiyeti ile kavrayış, ifade ve temsil kabiliyeti, muhakeme gücü, davranış ve tepkilerinin mesleğe uygunluğu gibi özellikleri değerlendirilir.

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç