İlk fotoğraflar geldi: Gelecekte yeni Opel arabalar böyle olacak
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

İlk fotoğraflar geldi: Gelecekte yeni Opel arabalar böyle olacak

Son dakika haberi: Gelecekte Opel marka araçların nasıl görüneceğine dair ilk fotoğraflar geldi. İşte gelen görüntüler ve son bilgiler.

Taşıt 9 Ağu 2023 12:41 0
İlk fotoğraflar geldi: Gelecekte yeni Opel arabalar böyle olacak

Yeni Opel ortaya çıktı.

Otomotiv sektörünün öncü kuruluşlarından olan Opel'den bir son dakika haberi geldi. Gelen haberde Opel, yeni nesil araçları için konseptini tanıttı. Fotoğraflara göz attığımızda aracın adeta bir uzay mekiği gibi tasarlandığı görülüyor.

En son tasarım dilini daha da geliştirmeye hazırlanan Vauxhall, bunun gelecekteki modellerde nasıl görüneceğina dair bir görsel paylaştı. Ana şirket Stellantis'in STLA Med platformuna dayanan ve potansiyel olarak bir Manta rozeti takan yeni coupé- SUV üretimi bile gelebileceği bildiriliyor.

Vauxhall'a baktığımızda, "Ultra modern bir dış tasarımla, Deneysel, markanın önümüzdeki yıllarda nereye gideceğine dair net bir vizyon veriyor" dediği görülüyor. Tasarım dilinin 'Cesur ve Saf' olarak adlandırılan bu sonraki bölümü, markanın artık tanıdık olan Vizor ön ucunun '4D' bir temsilini içermekte.

Aydınlatmalı şekilde bir logo kullanıldığı görülen araçta dört dar led ışık şerit ve ortasında karartılmış ızgara olduğu görülüyor. Vauxhall, yeni 4D Vizor'un ekstra boyutunun, lidar ve radar sensörleri ve bir kamera sistemi dahil olmak üzere yeni gizli teknoloji ile işaretlendiğini söylüyor.

Deneysel'in zarif, coupé benzeri silueti, önde ve arkada aero kanatçıklar ve arka tampondaki bir difüzör (arabaya uyacak şekilde uzatılabilir veya geri çekilebilir) gibi başka çözümlerle aerodinamik verimliliği artırmak için arkada yoğun bir şekilde incelir. sürüş koşulları) menzili artırmak için.

İşte aracın görüntüsü: Sizce nasıl? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

EMRE ÖZPEYNİRCİ'DEN İLK YORUM GELDİ

Otomotiv Gazetecisi Emre Özpeynirci, söz konusu araç ile ilgili yaptığı son açıklamada, "Opel, 'Experimental' isimli konsepti ile markanın yakın gelecekte nereye gideceğine dair vizyonunu ortaya koyuyor. Bu elektrikli crossover, dünya prömiyerini 5 Eylül'de benim de katılacağım Münih fuarında yapacak" değerlendirmesinde bulundu.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç