İlk evini alacaklara 1.20 faizli konut kredisi yok: Yerine bu kampanya başladı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

İlk evini alacaklara 1.20 faizli konut kredisi yok: Yerine bu kampanya başladı

Son dakika haberi: İlk evini alacaklara konut kredisi yok. 1 yıllığına birçok yeni kampanya gelecek. İşte kampanyanın detayları.

Emlak 31 Mayıs 2024 32
İlk evini alacaklara 1.20 faizli konut kredisi yok: Yerine bu kampanya başladı

İlk evini alacaklara konut kredisi yok: 1 yıllığına bu kampanyalar olacak.

Ev almak isteyenleri sevindiren açıklama geçen sene gelmiş ve sene sonuna doğru açıklama yapan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, ilk evini alacaklar için bir konut kampanyası planlandığını söylemişti.

Ancak bu açıklamadan sonra ciddi bir ddezenflasyon ve sıkılaşma süreci başlatıldı. Başlatılan bu süreçte bir kredi kampanyasının konut fiyatlarını artıracağı, konut fiyatlarının artması ile birlikte kiraların da artacağı ve buna paralel olarak düşmesi gereken enflasyonun daha da yükseleceği bildirildi. Bu nedenle kampanyadan vazgeçildi ve emlak sektörü ile yakın temasa geçildi.

Ev almak isteyenler için Emlak Konut bir açıklama yaptı ve 8 binden fazla konutun satışa çıkarıldığına yer verildi. Farklı illerde 16 projede başlatılan konut kampanyasına baktığımızda 1+1'den 7+1'e kadar birçok seçeneğin olduğu ve konutların 72 ay vade ile 1.29 faiz oranı ile vatandaşlara sunulduğu görülüyor. Kadın erkek konut grubumuza katılmak, diğer adaylarla tanışmak için > TIKLA KATIL

İLK EVİNİ ALACAKLARA KONUT KREDİSİ YERİNE BU KAMPANYALAR

İlk evini alacaklar için düzenlenecek kampanyanın iptal edildiği ve yerine bu şekilde kampanyaların başlatıldığı bildirildi. Sıfır konutlar için başlatılan bu kampanya piyasada fiyatlara da etki etmiyor. Bu nedenle bu şekilde kampanyaların artacağı bildiriliyor.

Konu ile ilgili açıklama yapan Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Odası Başkanı Hakan Akçam, "Firmalar, kendi bünyelerinde kampanyalar yapmaya başladı. Bu da özellikle 3 aydır yaygın. Burada arzın önünü açabilmek ve vatandaşın da barınma ihtiyacına ulaşabilmesi için bir rahatlama gibi düşünebiliriz. Biz olumlu karşılıyoruz. Yakın zamanda buna benzer örnekler çoğalır. Fiyatların da aşağı yönlü inmesini tetikler" değerlendirmesinde bulundu ve yakın zamanda buna benzer birçok yeni kampanyanın daha geleceğini söyledi.

Emlak Konut'un dün açıklanan konut kredisi kampanyasının detaylarına gitmek için TIKLAYIN

YENİ BAŞVURULAR BAŞLIYOR

81 ilde konut kampanyaları kısa sürede bu şekilde başlayacak. Siz hangi ilde kampanya bekliyorsunuz? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

Haberdar olmak için aşağıdaki linklerden finans7 mobil uygulamamızı ücretsiz indirin:
Android için >>> TIKLAYIN
İOS için >>> TIKLAYIN
Huawei için >>> TIKLAYIN

Yorumlar (32)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 49 Gün Önce
düzce Cumayeri
Ziyaretçi 55 Gün Önce
Hayatınız yalan sizin.. Merak etmeyin bu yalanların bedelini sandıkta bir kez daha ödeyeceksiniz zamanı gelince😡
Ziyaretçi 55 Gün Önce
magduriyet bolgesi istanbul
Ziyaretçi 55 Gün Önce
Kırklareli
Ziyaretçi 55 Gün Önce
Ankara etimesgut