İlk ciddi özeleştirisini yaptı: İşte Kılıçdaroğlu'na göre seçimin kaybedilme nedeni
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

İlk ciddi özeleştirisini yaptı: İşte Kılıçdaroğlu'na göre seçimin kaybedilme nedeni

CHP Genel Başkanı Kılıçdroğlu seçimlerle ilgili ilk özeleştirisini yaptı. İşte Kılıçdaroğlu'na göre seçimi kaybetme nedenleri.

Siyaset 17 Eylül 2023 17:39 0
İlk ciddi özeleştirisini yaptı: İşte Kılıçdaroğlu'na göre seçimin kaybedilme nedeni

KEMAL KILIÇDAROĞLU SEÇİMLERLE İLGİLİ ÖZELEŞTİRİ YAPTI VE NEDEN KAZANAMADIKLARINI AÇIKLADI.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bir son dakika açıklamasında bulundu ve seçimlerle ilgili ilk ciddi özeleştirisini yaptı.

Seçim sonrası CHP'de başlayan tartışmalar, değişim istekleri çokça konuşulurken seçimlerin kaybedilmesi ile ilgili bir açıklama ya da başka bir değerlendirme ciddi anlamda yapılmamıştı.

Bu konuda ilk ciddi açıklama geldi. Gelen açıklamada CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, yeteri kadar çalışmadıklarını, vatandaşın derdini dinlemektense kendi dertlerini anlattıklarını, çözümü yeterince anlatmadıklarını söyleyerek şu ifadeleri kullandı:

Mustafa Kemal Atatürk'ten bugüne kadar gelen bütün CHP genel başkanlarına bakın, hepsi siyasettedir, hepsi çok önemli görevler yapmıştır. Başbakanlık yapan da vardır, bakanlık yapan da vardır ama hiçbirinin zenginleştiğini göremezsiniz. Tam tersine hepimiz topluma hizmet etmeyi temel şiar edinmişizdir. Dolayısıyla topluma hizmet etmek kadar değerli bir şey yoktur ama bizim bir kusurumuz var, onu da açık yüreklilikle ifade edeyim, biz bunları geniş kitlelere aktaramadık, yeteri kadar söyleyemedik. Yeteri kadar vatandaşın kapısını çalamadık. Kendi derdimizi anlatmak değil, onun derdini yeteri kadar dinlemedik. Onun sorunlarını nasıl çözeceğimizi onlara yeteri kadar anlatamadık. Dolayısıyla bizim böyle tarihi bir görevimiz var. Çalınmadık kapıyı çalmak zorundayız. Derdi olan insanın derdini dinlemek zorundayız. Onun derdine ürettiğimiz çözümleri ona aktarmak zorundayız. Öyle bir tarihi görevimiz var. O nedenle hepimizin ortak görevi Türkiye'nin yaşadığı sorunları ortak bir şekilde çözmektir.

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç