İlk Asker Alımı İlanı Geldi: TSK'ya Uzman Erbaş Alımı da Geliyor
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

İlk Asker Alımı İlanı Geldi: TSK'ya Uzman Erbaş Alımı da Geliyor

Milli Savunma Bakanlığı bünyesine yapılacak asker alımları için 2022 yılı 2. yarısı için ilk ilan geldi. İlk ilandan sonra uzman erbaş alımı hakkında da bilgi geldi.

Asker Alımı İlanları 20 Ağu 2022 11:39 3
İlk Asker Alımı İlanı Geldi: TSK'ya Uzman Erbaş Alımı da Geliyor

Askeri personel alımı ilanları gelmeye başladı.

TSK bünyesine askeri personel alımında 2022 yılının ikinci yarısı için ilk ilan geldi. Gelen ilanda Kara , Deniz ve Hava Kuvvetleri Komutanlığı büneysine en az ilköğretim mezunu adaylar arasından sözleşmeli er alımı yapılacağına yer verildi. İlan yayınlandığı anda finans7.com olarak takipçilerimize haber vermiştik. Söz konusu ilan için Tıklayın

İLK İLANDAN SONRA YENİ ALIMLAR GELİYOR

İlk ilanın yayımlanmasının ardından sırada diğer ilanlar geliyor. Gelecek ilanlarla en az ilkokul mezunlarından uzman erbaş, en az ön lisans mezunu adaylar arasından astsubay, lisans ve yüksek lisans mezunları arasından ise subay alımı yapılacak. Peki ilanlar ne zaman gelecek? Finans7.com'a bu konuda çok sayıda mesaj geliyor. Biz de bu haberimizde alımlardan uzman erbaş alımı hakkında gelen sorulara cevap vermek için yazımızı kaleme aldık.

Siz de aklınıza takılan soruları sormak,  uzman erbaş alımı bekleyen adaylarla BİLGİ ALIŞ VERİŞİ İÇİN TIKLAYIN

UZMAN ERBAŞ ALIMI YENİDEN GELİYOR

2021 yılında bir açıklama yapan Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, 2023 yılına kadar uzman erbaş alımlarının yapılmayacağını söyledi. Bu da bu sene sonuna kadar uzman erbaş alımının TSK'ya yapılmayacağı, sadece jandarma bünyesine yapılacağı anlamına geliyor.

Eylül ayında jandarmaya yeni uzman erbaş alımı bekleniyor. TSK bünyesine uzman erbaş alımı ise 2023 yılında yapılacak. İlanlar gelince finans7.com'da olacak. Bildirimle haberdar olmak için uygulamamızı aşağıdaki linklerden indirin:

Android için >>> TIKLAYIN

İOS için >>> TIKLAYIN

Huawei için >>> TIKLAYIN

Yorumlar (3)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
yaş esnetilsin 35 olsun artık
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Yaş esnetilsin 33 olsun mağduruz
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Yaş sınırı 26 olması istiyuruz