İlk 3 Ay Ödeme Yok! ING ve TEB' den İhtiyaç Kredisi Kampanyası
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

İlk 3 Ay Ödeme Yok! ING ve TEB' den İhtiyaç Kredisi Kampanyası

Son dakika haberi: İNG Bank ve TEB ihtiyaç kredisi faiz oranlarını düşürdü. İşte 3 ay ertelemeli kredi ve kredi hesaplaması.

Kredi 5 Ekim 2022 00:21 0
İlk 3 Ay Ödeme Yok! ING ve TEB' den İhtiyaç Kredisi Kampanyası

ING Bank ve TEB 3 ay ertelemeli ihtiyaç kredisi kampanyasını duyurdu. 

Nakit ihtiyacı olan kişiler bankaların sunmuş olduğu ihtiyaç kredisi kampanyalarını yakından takip ediyor. Bu kapsamda ING Bank ve TEB düşük faizle 3 ay ertelemeli ihtiyaç kredisi kampanyasını duyurdu. Böylece nakit paraya ihtiyacı olan kişiler kredi tutarına onay verilmesi durumunda hemen alabiliyor. Ayrıca aylık taksit ödemelerine 3 ay kadar geç başlatabiliyor. Kredi detayları haberimizde...

ING BANK 3 AY ERTELEMELİ İHTİYAÇ KREDİSİ KAMPANYASI!

Ertelemeli kredi veren bankalar arasında yer alan İNG Bank müşterilerine ilk taksit ödemesini 3 aya kadar erteleme imkanı ile kredi kullandırıyor.

ING Bank 3 ay ertelemeli 20 bin TL ihtiyaç kredisini yüzde 1,54 faiz oranı ile kullandırıyor.24 ay vadeli 20 bin TL kredi kullanımı durumunda aylık ödemesi 1048 TL.

TEB 3 AY ERTELEMELİ İHTİYAÇ KREDİSİ KAMPANYASI!

Ertelemeli kredi veren bankalar arasında yer alan TEB müşterilerine ilk taksit ödemesini 3 aya kadar erteleme imkanı ile kredi kullandırıyor.

TEB 3 ay ertelemeli 20 bin TL ihtiyaç kredisini yüzde 1,64 faiz oranı ile kullandırıyor. 24 ay vadeli 20 bin TL kredi kullanımı durumunda aylık ödemesi 1063 TL.

 

 

 

 

 

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç