İKM Olan Komşusunu Sonra Resim Öğretmeni Eşini Öldürüp İntihar Etti
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

İKM Olan Komşusunu Sonra Resim Öğretmeni Eşini Öldürüp İntihar Etti

İstanbul Bağcılar'da meydana gelen olayda bir kişi, sokak ortasında komşusunu öldürdükten sonra eve gelerek eşini öldürdü. Daha sonra intihar etti.

3.Sayfa 30 Mart 2022 08:52 0
İKM Olan Komşusunu Sonra Resim Öğretmeni Eşini Öldürüp İntihar Etti

İstanbul Bağcılar'da feci bir olay meydana geldi. Bir kişi, sokak ortasında komşusunu öldürdü. Daha sonra eve gelen adam eşini öldürüp intihar etti.


İstanbul'un Bağcılar İlçesi'nde İnönü Mahallesi'nde 364'üncü sokakta meydana gelen olayda iddialara göre, nalburda çalıştığı öğrenilen Ramazan Onat isimli kişi, sokak ortasında komşusu ile karşılaştı. Komşusu ile tartı8şmaya başlayan Onat, yanındaki silahı çekti ve ona kurşun yağdırdı. Komşusu Ahmet Kadir Çakır'ı vurarak onu öldüren Onat, daha sonra arabasına bindi ve 500 metre uzaklıkta bulunan evine gitti.


Eve gelen bu kişi kapıyı kendisine açan Gülşen Onat'a da ateş etti ve onu da öldürdü. Daha sonra salona geçen bu kişi, aynı silahı kendisine doğrulttu ve intihar etti.


Silah seslerinin gelmesinin ardından komşular hemen durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Bölgeye gelen ekipler, çevrede önlem aldı ve sağlık ekipleri içeri girerek incelemede bulundu. İncelemelerde kadının ve sokak ortasında vurulan komşunun hayatını kaybettiği tespit edilirken Ramazan Onat'ın ağır yaralı olduğu tespit edildi. İlk müdahale sonrası hastaneye kaldırılan Onat, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti.


Olay yerine gelen Cumhuriyet Savcısının incelemesinin ardından cenazeler, otopsi işlemlerinin yapılması için morga kaldırıldı.


Çiftin bir çocukları olduğu ve çocuğun olay sırasında evde uyuduğu öğrenildi. Silah sesleri üzerine komşuları eve geldi ve çocuğu alarak bölgeden uzaklaştırdı.


Ramazan Onat'ın bir nalburda çalıştığı , eşinin ise resim öğretmeni olduğu öğrenildi. Öldürdüğü komşusu ise Metris cezaevinde infaz koruma memuruydu. Olayın neden olduğu hakkında inceleme devam ediyor.


Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç