İkinci turda kime oy verecek? Sinan Oğan'dan son dakika açıklaması
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

İkinci turda kime oy verecek? Sinan Oğan'dan son dakika açıklaması

Son dakika haberi: Sinan Oğan, seçim ikinci tura kalırsa oyunun ne olacağı konusunda ilk kez konuştu.

Siyaset 8 Mayıs 2023 08:37 0
İkinci turda kime oy verecek? Sinan Oğan'dan son dakika açıklaması

İkinci turda kime oy verecek? Sinan Oğan'dan açıklama geldi.

Türkiye'de gözler 15 Mayıs tarihinde yapılacak hem milletvekili hem Cumhurbaşkanı seçimlerine kısa süre kala Cumhurbaşkanı adayları sahada gezmeye devam ediyor. Recep Tayyip Erdoğan, Kemal Kılıçdaroğlu, Muharrem İnce ve Sinan Oğan seçimlerde yarışacak.

ATA İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan bir son dakika açıklamasında bulundu. Van'a gelen ve burada vatandaşlarla bir araya gelen Oğan, kaldığı otelin önünde kalabalık bir genç grubu tarafından karşılandı. Gençler burada sloganlar attı ve Bozkurt Sinan, Ne Mutlu Türkiüm Diyane, Kürt Türk kardeştir, ayrım yapan kalleştir gibi sloganlar atılmaya başlandı.

Daha sonra Sinan Oğan bölgede esnaf ziyaretlerinde bulundu. Oğan esnaf ziyareti sırasında bir iburada Van'ın meşhur süzme yoğurfu ve peynirinin tadına baktı.

Burada basın mensuplarının eşlik ettiği Sinan Oğan'a sorular sordu. Basın mensupları, "İkinci tura kalamamanız durumunda hangi ittifakı destekleyeceksiniz?" sorusunu sordu. Sinan Oğan ise söz konusu soruya, "Eğer ikinci tura kalamazsak, cenneti vaat edemeyebiliriz ama cehennemin kapılarını kapatacağız. Artık kim ne pay alırsa alsın" şeklinde cevap verdi.

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç