İki yeni araba çıkıyor: Tek kelime ile mükemmel U9 ve U9 SUV
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

İki yeni araba çıkıyor: Tek kelime ile mükemmel U9 ve U9 SUV

Son dakika haberi: Dünyanın en büyük elektrikli araba markası yeni 2 model çıkarıyor. Çıkacak 2 yeni model tek kelime ile mükemmel.

Taşıt 9 Ocak 2023 15:10 0
İki yeni araba çıkıyor: Tek kelime ile mükemmel U9 ve U9 SUV

Yok böyle araba: 0-100'ü 2 saniye.

Dünyanın en büyük elektrikli araç üreticisi olan BYD, yeni bir araba çıkarıyor. Çıkan yeni araba , oldukça üstün özellikleri ile dikkatleri üzerine çekti. Çin merkezli dünyanın en büyük elektrikli araç üreticisi , kurduğu YangWang adlı yeni markanın bünyesinde , U9 adlı yeni bir süper spor otomobil üretti.

Söz konusu aracın 02dan 100 km'ye 2 saniyede çıktığı bildirilirken bu hız bir rekor olacak. Konu ile ilgili bir açıklama yapan Gazeteci Emre Özpeynirci, "Şu an dünyanın en büyük elektrikli araç üreticisi olan Çinli BYD, Avrupalı rakiplerine karşı YangWang isimli lüks elektrikli bir marka yarattı" dedi ve fiyatı hakkında şu bilgileir paylaştı:

FİYATI NE KADAR OLACAK?

"Yeni markanın 2 modelinden biri olan U9 isimli süper spor otomobil 100 km hıza 2 sn ulaşırken, fiyatının 145 bin $ olacağı söyleniyor" ifadelerini kullandı.

Güncel döviz kuruna göre hesaplama yapıldığında aracın vergisiz fiyatı 2 Milyon 720 TL olacak. İşte o araç:

ÇIKARILACAK İKİNCİ ARAÇ TAM 1100 BEYGİR GÜCÜNDE: SUV U8

Çıkarılan bir diğer araç ise SUV olacak. Özpeynirci konu ile ilgili açıklamasında, "YangWang'ın lanse ettiği ilk model olan U8 isimli elektrikli SUV ise Land Rover Defender'e benzerliği ile dikkat çekiyor. 1100 beygir gücüne sahip aracın 0-100 km hızlanması ise 3 saniyeymiş  Bu arada araç patlak lastikle 120 km hızda gidebiliyormuş" ifadelerini kullandı. İşte SUV modeli:

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç