İki Kadın Öğrenci Velisi, Öğrenciye Ceza Veren Öğretmeni Dövdü
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

İki Kadın Öğrenci Velisi, Öğrenciye Ceza Veren Öğretmeni Dövdü

Kocaeli'de meydana gelen olayda iki veli, öğrenciye ceza veren öğretmen saldırdı ve onu dövdü.

Eğitim 29 Nisan 2022 19:11 1
İki Kadın Öğrenci Velisi, Öğrenciye Ceza Veren Öğretmeni Dövdü

Eskiden çocuklar eve geldiklerinde babalarına öğretmenden ceza aldım deyince bir de ailesinden ceza alır hatta dayak bile yerdi. Ancak devir değişti ve artık ceza alan öğrencinin ailesi, ceza veren öğretmene tepki gösterip onu dövüyor.

Olay Kocaeli'de meydana geldi. Edinilen bilgilere göre iki veli, öğrenciye ceza veren öğretmene saldırdı ve onu dövdü. Önceki gün Kocaeli'nin Körfez İlçesi'nde Atalar Mahallesi'nde bulunan bir ilkokulun karşısındaki parkta yaşandı olay.

 

Nene Hatun İlköğretim Okulu'nun karşısında bulunan Hüseyin Avni Şirin Parkı'nda meydana gelen olayda B.Ç. isimli öğretmen, 1 'inci sınıf öğrencilerini Beden Eğitimi dersine oyun oynamaları için parka götürdü ve burada onların başında durdu. Ancak öğrencilerden bazıları burada rahat durmadı ve yaramazlık yaptı.

 

BİR DAHA KAYMAMA CEZASI

Öğretmen ise yaramazlık yapan öğrencilerinden birine , bir tur kaydıktan sonra kaymama cezası verdi. Bu duruma sinirlenen öğretmen evine gitmek istedi. Ancak öğretmen B.Ç., çocuğu kuvağına aldı ve eve gitmesine engel oldu. 

 

ÖĞRETMENİ DÖVDÜLER

O sırada orada bulunan iki kadın da olaya tanık oldu ve sinirlendi. Öğrencilerin velisi oldukları öğrenilen iki kadın öğretmene giderek ona tepki gösterdi. Öğretmene neden ceza verdiği konusunda tepki gösterdi ve öğretmenle tartışmaya başladılar. 

Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü ve iki kadın öğretmene saldırarak onu dövmeye başladı. 

 

DAYAK YİYEN ÖĞRETMEN ŞİKAYETÇİ OLDU

Bunun üzerine B.Ç. isimli öğretmen hemen polis karakoluna gitti ve iki kadın veliden şikayetçi olduğunu söyledi. Şikayet sonrası polis ekipleri velileri ifadelerini almak üzere karakola götürdü. İfadelerin alınması sonrası olay ile ilgili soruşturma başlatıldı. 

 

Olay sonrası öğretmenin arkadaşları ve sendika yetkilileri, okul önünde toplanarak eylem yaptı.

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Bir öğretmen öğrenciye ceza verdi diye öğretmeni döven veliller yapmış olduğunuz saygıslıktır zamanında biz öğretmenimizden bizde dayak yedik sizin çocuklarînız bişeyler öğrensin okusun diye uraşyor ögretmenler ceza vermis diye öğretmene saldırmak kabul edilemez