İki Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi Geldi: Kamuya 661 Yeni Kadro
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

İki Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi Geldi: Kamuya 661 Yeni Kadro

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzası ile yayımlanan kararda kamuya 661 yeni kadro ayrıldığına yer verildi.

Resmi Gazete Haberleri 9 Haz 2022 08:56 0
İki Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi Geldi: Kamuya 661 Yeni Kadro

2 kararname ile 661 memur alımının  önü açıldı.

9 Nisan 2022 tarihli Resmi Gazete sayısında önemli bir karar yayımlandı. Yayımlanan iki kararın ilkinde Cumhurbaşkanlığı Kararnamelerinde yapılacak değişikliğe yer verilirken diğer kararnamede devlet yardımları hakkında yönetmelik düzenlemesi yapıldığı görüldü. 

Resmi Gazete'de yayımlanan iki Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi şu şekilde:

Devlet Yardımlarının Uygulanması, Koordinasyonu, İzlenmesi ve Değerlendirilmesi Hakkında Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi-- Kararname Numarası tam metni için TIKLAYIN

Bazı Cumhurbaşkanlığı Kararnamelerinde Değişiklik Yapılması Hakkında Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi -- Kararname Numarası tam metni için TIKLAYIN

MEMUR KADROLARI İHDAS EDİLDİ

Yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Karanamelerine baktığımızda iki kararname ile 661 yeni memur kadrosu açıldığı , kadro ihdaslarının yapıldığı görüldü. 

Devlet Yardımlarının Uygulanması, Koordinasyonu, İzlenmesi ve Değerlendirilmesi Hakkında Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Strateji ve Bütçe Başkanlığı bünyesine 117 kadro ihdas edildiği bildirildi. Genel Müdür, Yardımcısı, Daire Başkanı , Strateji ve Bütçe Uzmanı ile Uzman Yardımcısı kadroları için gelen kadro ihdasları şu şekilde:

Bazı Cumhurbaşkanlığı Kararnamelerinde Değişiklik Yapılması Hakkında Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile AFAD'ın merkez ve taşra teşkilatına kadro ihdaslarının yapıldığı görüldü. Yayımlanan kararnameeye göre başkan yardımcısı, bilgi sistemleri ve haberleşme daire başkanı, denetim hizmetleri dairesi başkanı , deprem dairesi başkanı, dış ilişkiler ve uluslararası insanı yardım dairesi başkanı ve diğer kadrolara yapılan kadro ihdasları şu şekilde:

Söz konusu  kadrolara atamaların önümüzdeki günlerde yapılacağı öğrenildi.

Finans7.com  | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç