İki Arkadaşın Kripto Para Tartışması Kanlı Bitti! Arkadaşına Kurşun Yağdırdı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

İki Arkadaşın Kripto Para Tartışması Kanlı Bitti! Arkadaşına Kurşun Yağdırdı

İstanbul Pendik'te iki arkadaş arasında çıkan tartışma kanlı bitti. Hastaneye kaldırılan iki kişinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Haberler 15 Kasım 2022 18:15 0
İki Arkadaşın Kripto Para Tartışması Kanlı Bitti! Arkadaşına Kurşun Yağdırdı

İstanbul Pendik'te kripto para alım satımı nedeniyle iki arkadaş arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi ile birlikte silahlı saldırgan önce arkadaşını sonra da aynı silahla kendisini yaraladı. Hastaneye kaldırılan 2 kişinin hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre söz konusu olay, gece saat 00.30 sıralarında Pendik’te meydana geldi. İddiaya göre, Ahmet A. isimli şahıs, beraber kripto alım satım işlemi yaptığı arkadaşı Metin U.’nun evine geldi.

Aralarında tartışmaya başayan iki arkadaş tartışma sonrası Metin U. yanında taşıdığı silahla arkadaşına kurşun yağdırdı. Olayda arkadaşı Ahmet A. kanlar içerisinde yere yığılırken, evinin balkonuna çıkan Metin U. çevredekilerden yardım istedi.

Saldırgan ev sahibi Metin U. daha sonra ise aynı silahla kendini de yaraladı. İhbar üzerine adrese sevk edilen polis ekipleri sokak içerisinde güvenlik önlemi aldı, sağlık ekipleriyse yaralıları hastaneye kaldırdı. Olayda ağır yaralanarak hastaneye kaldırılan Ahmet A. ve Metin U.’nun hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç