İcradan Satılık Yalı: İşte Fiyatı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

İcradan Satılık Yalı: İşte Fiyatı

İstanbul 10. İcra Dairesi , haczedilen bir yalının 1/2 hissesini satılığa koydu.

Emlak 30 Ekim 2022 18:51 0
İcradan Satılık Yalı: İşte Fiyatı

İcradan satılık yarım hisse yalı: İşte fiyatı.

İstanbul 10. İcra Dairesi Müdürlüğü tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı. Yapılan açıklamada bir yalının 1/2 hissesinin satılacağına yer verildi. Yapılan açıklamada yalının fiyatı dikkatleri çekti.

Söz konusu yerin satış ilanı ve adresi şu şekilde verildi: İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Yeniköy Mahallesi, Köybaşı Caddesi Mevkii, 296 ada, 16 parsel sayılı, 392,05 m2 miktarlı, "Kargir Ev" vasıflı hisseli ana taşınmazın 1/2 hissesi satışa konudur.

KAÇ ODA KAÇ SALON , KAÇ METREKARE?

Yalının bilgileri şu şekilde paylaşıldı: 

Mahallinde yapılan incelemede; zemin + 1 normal kattan müteşekkil, betonarme karkas yapı tarzında, 1.Sınıf malzeme ve işçilik kalitesi ile inşa edilmiş olan rıhtımlı Boğaz Yalısı vasıflı yapı yer almaktadır. Köybaşı Caddesinden çift kanatlı giriş takı ile girilen taşınmaz parselinin komşu parsel cepheleri kargır duvar + yapı komşuluğu ile çevrili, deniz cephesinde solda tek katlı yaklaşık I5m2 soyunma-duş wc bar Mahalli müştemilatı, yaklaşık 78m2 teras rıhtım alanı bulunmaktadır. Bahçe içinde jeneratör , taşınmaza ait su deposu ve hidrofor mevcuttur. Cadde cephesinden girişte bahçe alanı, sağda tek katlı yaklaşık 35m2 alanlı müştemilat yapısı yer almaktadır. Müştemilat 2 oda + mutfak teşriflidir. Yalı vasıflı, kargir ev nitelikli bina dahilinde yaklaşık 140m2 brüt alanlı zemin katında bina girişi , teras rıhtım çıkışı, antre, banyo- wc, mutfak, salon, iç merdiven, yaklaşık 140 m2 normal katında 4 yatak odası, iç merdiven ve banyo wc yer almaktadır. Yalı doğalgaz kombi ile ısıtılmaktadır. Zemin Katın ısıtması; yerden ısıtma ve 1. Katın ısıtması ise petek ile sağlanmaktadır. Yapı toplam 280 m2 + 50 m2 müştemilat + 78 m2 teras/rıhtım alanlıdır. Kargir ev nitelikli taşınmazın rıhtımı bulunmaktadır. 12.28 m rıhtım cephesi mevcuttur. İstanbul Boğazında yer alan bölge yalılar bölgesi içinde yer almaktadır."

FİYATI

Açık arttırma ile satılacak evin başlangıç fiyatı 50 milyon lira olarak belirlendi. İlk satış günü 23 Aralık 2022 tarihi olarak açıklanırken, ikinci gün ise 20 Ocak 2023 olarak duyuruldu.

Satış ilanı için TIKLAYIN

Finans7.com |Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç