İçişleri Bakanlığı 650 Uzman Erbaş Alımı Yapıyor
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

İçişleri Bakanlığı 650 Uzman Erbaş Alımı Yapıyor

İçişleri Bakanlığı 2 komutanlık bünyesine, farklı branşlarda istihdam etmek üzere 650 uzman erbaş alımı yapacağını açıkladı. İlanlar yazımızda.

Kamu 20 Nisan 2022 18:05 1

İçişleri Bakanlığı 650 uzman erbaş alımı yapıyor.

 

İçişleri Bakanlığı bünyesinde bulunan Jandarma Genel Komutanlığı ile Sahil Güvenlik Komutanlığı, en az ilköğretim mezunu adaylar arasından uzman erbaş alımı yapıyor. Geçtiğimiz günlerde yayımlanan ilanlara baktığımızda jandarma için askerlik şartı aranmazken sahil güvenlik için adayların askerlik yapıyor olması ya da yapmış olması gerektiğinin altı çizildi.

 

Farklı branşlara yapılan uzman erbaş alımında adaylar, iki komutanlık bünyesinde farklı illerde çalıştırılacak. Biz de finans7.com olarak bu yazımızda başvurusu devam eden uzman erbaş alımının detaylarına yer verdik.


SAHİL GÜVENLİK 400 UZMAN ERBAŞ ALIMI YAPIYOR

Sahil Güvenlik Komutanlığı tarafından yayımlanan duyuruda en az lise mezunu adaylar arasından farklı branşlarda istihdam etmek üzere uzman erbaş alımı yapılacağına yer verildi. 27 yaşını aşmamış adaylar arasından yapılan uzman erbaş alımında başvurular internet üzerinden alınmaya başladı. Alım yapılan branşlar ve her branş için istenen özel şartlar ile diğer detaylar şu şekilde:



İlana başvurular internet üzerinden geçtiğimiz gün başladı ve 25 Nisan tarihine kadar alınacak. Başvuruya ait detayları ve başvuru anlatımı için TIKLAYIN


JANDARMA EN AZ İLKOKUL MEZUNU 250 UZMAN ERBAŞ ALIMI YAPIYOR

Jandarma Genel Komutanlığı tarafından yapılan açıklamada en az ilkokul mezunları arasından farklı branşlara uzman erbaş alımı yapılacağına yer verildi. Söz konusu uzman erbaş alımında askerlik şartının olmadığı açıklanırken alım yapılacak branşlara şu şekilde yer verildi:



Jandarma uzman erbaş alımına başvurular internet üzerinden alınıyor. Başvuru yapmak isteyen adayların Jandarma PERTEM sayfası üzerinden müracaatını yapması gerekmektedir. Başvurular 24 Nisan 2022 tarihine kadar internet üzerinden alınacak. Yaş şartı şu şekilde açıklandı:


  • 01 Ocak 2003 (dahil) - 01 Ocak 1995 (dahil) tarihleri arasında doğanlar
  • Askerlik şartı yoktur.
  • Sözleşmeli erbaş ve erlerden en az üç (3) yıl görev yapmış kişilerin 01 Ocak 2003 (dahil)- 01 Ocak 1993 (dahil) tarihleri arasında doğmuş olmak,
  • Üç (3) yılını doldurmuş, ancak müteakip dönem için sözleşmesini yenilemeyenlerin müracaatları diğer adaylar ile birlikte aynı şartlarda (27 yaş ve diğer şartlar) kabul edilecektir.


İlana ait başvuru bilgileri, özel şartlar ve diğer bilgiler için lütfen TIKLAYIN


Asker alımlarından bildirimle haberdar olmak için uygulamamızı TIKLAYIN İNDİRİN


Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Almamak için alım yapan ülke TÜRKİYE