İbrahim Tatlıses'in kiminle evleneceği belli oldu
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

İbrahim Tatlıses'in kiminle evleneceği belli oldu

Gelen son dakika açıklamasında İbrahim Tatlıses'in evleneceği kişinin belli olduğuna yer verildi.

Yaşam 11 Ağu 2023 10:32 0
İbrahim Tatlıses'in kiminle evleneceği belli oldu

Son dakika haberi: İbrahim Tatlıses'in evleneceği kişinin kim olduğu belli oldu.

Önceki gün İbrahim Tatlıses'ten bir açıklama gelmişti. Gelen açıklamada Tatlıses, yeniden evlenebileceğini söyledi. Bu açıklaması gündem olan İbrahim Tatlıses'in kiminle evleneceği hakkında da son dakika açıklaması geldi.

71 yaşındaki ünlü türkücü Tatlıses'in evlilik hakkında yaptığı açıklaması, "Evlilik yapabilirim çok uzak değil" şeklindeydi. İbrahim Tatlıses'in kiminle evleneceği de belli oldu.

Twitter adresi üzerinden bir açıuklama daha yapan İbrahim Tatlıses, "Her an bir sürpriz evlilik yapabilirim çok uzak değil. Teklik Allah'a mahsustur. Etrafım tabi ki kalabalık, biraz kafamı dinlemek istiyorum, kafamı" demişti ve bu açıklaması gündem oldu.

MustafaBarisDurak Medya üzerinde yayınlanan son dakika haberinde İbrahim Tatlıses'in eski sevgilisi ile dünya evine yeniden gireceği öğrenildi.

Söz konusu haberde Tatlıses'in evlenme kararı aldığı kişinin Gülçin Karakaya olduğu öğrenildi. Tatlıses ile 1 yıldır ayrı olan Gülçin Karakaya'nın türkücünün teklifini kabul ettiği öğrenildi.

Tatlıses'in uğruna şarkı yazdığı ve sevgilisinin yaşadığı kent olan İzmir'den hiç ayrılmaması sonrası teklifi sonunda kabul ettiği öğrenildi. İddiaya göre evlenme teklifini kabul eden Gülçin Karakaya İzmir'de yaşamak istiyor.

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç