İbrahim Tatlıses'in Ahmet Eşref Fakıbaba Hakkında 5 Yıl Ara ile Attığı 2 Tweet Gündem Oldu
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

İbrahim Tatlıses'in Ahmet Eşref Fakıbaba Hakkında 5 Yıl Ara ile Attığı 2 Tweet Gündem Oldu

İBRAHİM TATLISES'İN AHMET EŞREF FAKIBABA HAKKINDA SÖYLEDİĞİ SÖZLERİ SOSYAL MEDYA ÜZERİNDE GÜNDEM OLURKEN BUGÜN NE AÇIKLAYACAĞI DA MERAK KONUSU OLDU.

Yaşam 22 Ekim 2022 09:21 0
İbrahim Tatlıses'in Ahmet Eşref Fakıbaba Hakkında 5 Yıl Ara ile Attığı 2 Tweet Gündem Oldu

Ahmet Eşref Fakıbaba'nın AK Parti'den istifası sonrası son dakika açıklaması. İbrahim Tatlıses'in 5 yıl ara ile attığı iki Tweet gündem oldu.

Bilindiği üzere geçen gün AK Parti Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba partisinden ve milletvekilliğindne flaş sözlerle istifa etmiş ve İYİ Parti'ye katıldığını söylemişti. Bu açıklama sonrası İmparator lakaplı İbrahim Tatlıses'in sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım gündem oldu.

Tatlıses Fakıbaba'nın istifası sonrası "Dışı kalaylı içi vayvaylı teneke Fako'nun gerçek yüzünü özellikle Urfa ve Türkiye kamuoyuna anlatacağım yarın bizi takip edin." dedi.

 

Bu sözleri kısa sürede gündem olan İbrahim Tatlıses'in bundan 5 yıl önce 19 Temmuz 2017 senesinde attığı bir tweet gündem oldu. O tweet'te Tatlıses, "Sevgili Hemşehrim Ahmet Eşref Fakıbaba'yı bakanlığından dolayı tebrik ediyorum. Sayın Bakanım çok mutlu oldum, başarılar diliyorum" demişti.

FAKIBABA NE DEMİŞTİ?

Geçen gün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla istifasını duyuran Ahmet Eşref Fakıbaba şunları söylemişti:

2003'te üyesi olduğum AK Partide değişik makamlarda görev yapma fırsatı buldum. Bu fırsatı bana veren büyün büyüklerime ve Şanlıurfa halkına yürekten teşekkür ediyorum.

Bu 20 yıl ierisinde çok değerli arkadaşlarım oldu. Onlardan ayrıldığım için üzgünüm. Ancak siyasi ve ahlaki anlayışıma uygun olmayan bazı kişilerle bundna böyle beraber olmayacağım için de mutluyum.

AK Parti üyeliğindne ve AK Parti için bana oy veren hemşehrilerime saygısızlık olmasın diye Milletvekilliğindne de istifa ediyorum. İnşallah aldığım bu karar ülkem için hayırlara vesile olur."

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç