İBB'ye 535 şoför alımı yapılacak
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

İBB'ye 535 şoför alımı yapılacak

İBB tarafından yayınlanan son dakika açıklamasında 535 şoför alımı yapılacağına yer verildi. İlanın başvuru bilgileri yazımızda.

İBB'ye 535 şoför alımı yapılacak

İBB'ye 535 şoför alınacak.

İStanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı bünyesine KPSS puan şartı aranmadan 535 otobüs şoförü alımı yapılacağı açıklandı. Yayınlanan personel alımı ilanında en az ilkokul mezunlarından alım yapılacağı görülürken personel alımı başvurusunun 11 MAyıs 2023 tarihinde başlayacağı bildirildi.

En az ilkokul mezunu adaylar arasından, asli kusurlu olarak ölümlü ya da yaralanmalı trafik kazası yapmayan, ceza puanından dolayı ehliyetine el konulmayan, en az 1 yıl e sınıfıı sürücü belgesine sahip olan, esnek çalışma saatlerine engel bir sorunu olmayan, tercihen SRC belgesine sahip olan adaylar arasından yapılacak şoför alımında diğer şartlar şu şekilde:

Adli sicil kaydının resmi kurumlara verilecek olan formatta olması gerekmektedir.

İşçinin kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl ya da daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar zimmet irtikap irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkum olmamak, son 3 yılda alkollü araç kullanmaktan dolayı ceza almamış olmak.

BAŞVURU

İlana başvurular kariyer.ibb.istanbul adresi üzerinden alınacak. 11 Mayıs'ta başlayacak başvurular 12 Mayıs 2023 tarihinde sona erecek. Adaylar başvurularını internet üzerinden özgeçmiş oluşturarak yapabilecek. İBB bünyesine yapılacak personel alımının başvurusuna dair bilgiler, şartlar ve detaylar için lütfen TIKLAYIN

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç