İBB'den Bir İlk: Çiftçiye Mazot Desteği...
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

İBB'den Bir İlk: Çiftçiye Mazot Desteği...

İstanbul'daki tarım alanlarının işlevini kaybetmemesi için İBB üreticiye mazot desteği vermeye başladı.

Ekonomi 16 Eylül 2022 18:27 1
İBB'den Bir İlk: Çiftçiye Mazot Desteği...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 'Çiftçi Buluşması' için Silivri Değirmenköy'de üreticilerle bir araya geldi. Burada açıklamalarda bulunan Ekrem İmamoğlu, bir ilki daha gerçekleştirerek, çiftçiye mazot desteği vermeye başladıklarını söyledi.

Karar'da yer alan habere göre; İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve beraberindeki partililerle birlikte Değirmenköy İsmetpaşa Mahallesi'nde üreticilerle buluştu. Artan akaryakıt fiyatları nedeniyle üretimden uzaklaşan çiftçinin toprağını verimli kullanabilmesi ve İstanbul'daki tarım alanlarının işlevini kaybetmemesi için İBB üreticiye mazot desteği vermeye başladı.

'MAZOT DESTEĞİNİ VERMEYE BAŞLADIK'

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kılıçdaroğlu ile birlikte katıldıkları hasat töreninde ekmeklik buğday tohumu ve mazot desteğinin başladığını bildirdi. İmamoğlu şunları kaydetti:

"Bir ilki daha gerçekleştiriyor, çiftçimize mazot desteği veriyoruz. CHP Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile Silivri Seymen ve Değirmenköy’deydik, üreticilerle buluştuk, hasata katıldık. Bugün törenle ekmeklik buğday tohumu ve mazot desteğini vermeye başladık."

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
text