İBB, KPSS Şartsız 100 Güvenlik Görevlisi Alımı Yapıyor: İşte Başvuru
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

İBB, KPSS Şartsız 100 Güvenlik Görevlisi Alımı Yapıyor: İşte Başvuru

İBB bünyesinde çalıştırmak üzere KPSS şartı olmadan 100 güvenlik görevlisi alımı yapılıyor. İlan yazımızda.

İBB, KPSS Şartsız 100 Güvenlik Görevlisi Alımı Yapıyor: İşte Başvuru

İBB 100 güvenlik görevlisi alımı yapacak.

İStanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından yayımlanan son dakika açıklamasında İBB bünyesinde istihdam etmek üzere KPSS şartı olmadan özel güvenlik görevlisi alımı yapılacağına yer verildi. KPSS şartı olmadan yapılan güvenlik görevlisi alımında başvurular internet üzerinden alınmaya başladı. Biz de Finans7.com olarak bu yazımızda söz konusu ilanın başvurusuna dair detaylara yer verdik.

İBB tarafından İŞKUR üzerinde yayınlanan duyuruda ilan ile ilgili "Müdürlüğünüz nesdinde 10742207516 işyeri numaraı ile işlem görmekteyiz. İstanbul Büyükşehir Belediyesi, bağlı kurum ve kuruluşları ile iştirak şirketlerinin tşaeron firmalarında çalışan özel güvenlik işçilerinden 696 sayılı KHK'da yer alan kriterleri taşıyanlar 1 Nisan 2018 tarih itibarı ile şirketimizin kadrosunda  istihdam edilmeye başlanmıştır. 

İBB Müdürlükleri ve iştirak şirketlerinde özel güvenlik görevlisi olarak istihdam edilmek üzere şirketimiz bünyesinde 100 kişi alınacaktır. "

 İLAN METNİ VE BAŞVURU

İlan metnine baktığımızda, 100 güvenlörevlisi alımına başvuru yapacak adaylarda aranan şartlara şu şekilde yer verildiği görülüyor: "5188 sayılı Özel Güvenlik Hizmetine dair kanun 10. maddewsindeki belirtilen şartlara haiz olmak, Valilik onaylı silahlı silahsız özel güvenlik kimlik kartına sahip olmak, en az 1 yıul deneyim sahibi olan kadın erkek adaylar"

İlan metni şu şekilde:

İlan başvuruları https://kariyer.ibb.istanbul/genelbasvuru adresi üzerinden alınıyor.

,Kadın erkek diğer vatandaşlarla bilgi alış verişi için TIKLA TAKİP ET

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç