İBB Faizsiz 2 Bin 500 TL Kredi Başvurusu Başladı: İşte Fibabanka Kredi Başvurusu
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

İBB Faizsiz 2 Bin 500 TL Kredi Başvurusu Başladı: İşte Fibabanka Kredi Başvurusu

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada faizsiz 23 bin 500 TL kredi başvurusunun başladığına yer verildi.

Kredi 24 Haz 2022 12:12 0
İBB Faizsiz 2 Bin 500 TL Kredi Başvurusu Başladı: İşte Fibabanka Kredi Başvurusu

Son dakika haberi: İBB kredi başvurusu başladı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı. Yapılan açıklamada İstanbulkart kullananlara faizsiz 2 bin 500 TL'den 5 bin TL'ye kadar  kredi verileceğine yer verildi. 

Konu ile ilgili yayımlanan resmi açıklamaya baktığımızda 2 bin 500 TL'ye kadar faizsiz masrafsız veya 2 bin 500 lira ile 5 bin liraya kadar 24 ay vadeli kredi verileceği açıklandı. 

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Kredinin başvuru detayları şu şekilde açıklandı:

-   Kampanyadan faydalanmak için en az bir adet tane fiziksel İstanbulkart'ın, İstanbulkart Mobil’e tanımlı ve kişiselleştirilmiş olması gerekmektedir.

-   İstanbulkart Mobil’den aktarılan + Dijital Bakiye, para transferi özelliği kullanılarak kişiselleştirilmiş İstanbulkart’a transfer edebilir. Verilen talimat NFC'li telefonlardan, biletmatiklerden, toplu ulaşım geçiş ve ödeme cihazlarından veya İstanbulkart’ın geçtiği alışveriş ödeme noktasındaki POS cihazından tanımlanabilir. Transfer limiti tek seferde 1.000TL

-   Dijital kart ve İstanbulkart limitleri aylık güncellenmektedir. Kampanyadan faydalandırılabilecek başvurabileceğiniz tek seferde ve maksimum tutar aylık 5.000 TL ile sınırlıdır. 

-   Ayda sadece bir defa kampanyadan faydalanılabilir. Sonraki aylarda tekrar faydalanmak istenirse,  dijital kartın kullanılabilir limiti,  5.000 TL olmalıdır.  

-   Toplu ulaşım geçişlerinin yanında para transferi özelliğiyle İstanbulkart’a transfer edilerek A101, BİM, CarrefourSA, Migros ve Şok Marketlerde, İstanbulkart’ın geçtiği İş Bankası POS cihazlarının olduğu iş yerlerinde, Multinet ödeme noktalarında, Halk Bakkallarda, BiTaksi’de, Getir’de, Beltur’da, iTaksi’de, İBB Sosyal Tesislerde, Hamidiye Su Otomatlarında,  İspark otoparklarında ve daha birçok noktada ödeme aracı olarak kullanılabilir. 

-    Kampanya 18 yaşından büyük bireysel müşteriler (gerçek kişi) için geçerlidir. Maksimum yaş limiti 70'tir.

-    Kullanıcı, dijital kartına yüklediği tüketici kredisini nakit olarak kullanmak isterse, IBAN bilgisinin yer aldığı ıslak imzalı dilekçe ve yanında bulundurduğu kimliğinin fotokopisi ile İBM'ye başvuruda bulunur. Bunun için önce Dijital Kart'ındaki tutar İstanbulkart'ına aktarılır. İstanbulkart içindeki bakiye üzerinden EFT işlem ücreti kesilerek EFT başvurusu oluşturulur. 3 iş günü içerisinde EFT işlemi tamamlanır.

-    Fibabanka, faiz oranlarında ve kampanya koşullarında değişiklik yapma, onaylanan miktarın kullanımı için son kararı verme, müşteriden kefil, teminat ve ek bilgi/belge isteme, krediye ilişkin tutarı kullandırmama hakkına sahiptir. Başvuruya ilişkin ilgili belgeleri imzalamadan önce faiz oranı, tüm masraf, ücret ve komisyon hakkında tarafınıza bilgi formu ile bilgilendirme yapılacaktır.

-    Başvurusu onaylanan kullanıcılara SMS ile bilgi verilecektir. Başvuru sonucu olumsuz ise Fibabanka tarafından anlık olarak bilgilendirme sağlanacaktır.

-    Kampanya kapsamında tahsis ücreti ve hayat sigortası bulunmamaktadır.

-    Dijital karta aktarılan bakiye ile Marmaray hariç tüm toplu ulaşım ödemeleri QR kodla ödenebilir.

-    Artı Dijital Bakiye kampanyasından faydalanan kullanıcılar başvuru sürecinde mobil aracılığı ile Fibabanka müşterisi olur. Fibabanka başvuru sahibi onayı ile kullanıcı adına hesap açar.

-    Kampanyanın başlangıç tarihi 16.05.2022 bitiş tarihi 18.07.2022.

-     Detaylı bilgiye ALO153, İstanbulkart Başvuru Merkezleri, tüm Fibabanka şubeleri ve 444 88 88 / 0850 222 77 77’den ulaşabilirsiniz.

BAŞVURU

Krediye başvurular hakkında "Kampanyaya başvurular sadece Belbim dijital kanalları üzerinden Fibabanka'ya yapılacaktır. Onaylanan kredi bakiyeleri Fibabanka tarafından, başvuru sahibinin dijital kartına yüklenecektir." denildi.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç