İBB çalışanlarına 115 bin TL promosyon verilecek mi? Son dakika açıklaması geldi
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

İBB çalışanlarına 115 bin TL promosyon verilecek mi? Son dakika açıklaması geldi

İBB çalışanlarına 115 bin lira promosyon iddiası ortalığı karıştırdı. Peki çalışanlar ne kadar promosyon alacak?

Bankalar 26 Ocak 2024 2
İBB çalışanlarına 115 bin TL promosyon verilecek mi? Son dakika açıklaması geldi

Son dakika haberi: İBB promosyon açıklaması geldi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı bünyesindeki çalışanlara 115 bin TL promosyon iddiası ortalığı karıştırdı. Birçok haber sitesi, İBB çalışanlarının 115 bin liralık promosyon alacağını iddia etti.

Nereden çıktığı belli olmayan haber sonrası heyecanlanan İBB çalışanları, 115 bin liralık promosyonu araştırmaya başladı. Ancak bu konuda açıklama gelmedi ve bu iddianın doğru olmadığı ortaya çıktı.

EN SON NE KADAR VERİLMİŞTİ?

2022 yılında imzalanan promosyon sözleşmesinde İBB çalışanlarına 27 bin lira verilmişti. Söz konusu açıklama şu şekildeydi:

"Değişen ekonomik koşullar ve maaşların mevcut koşullara paralel artışı ile Ağustos 2022 yılında Müdürlüğümüz ile Yapı ve Kredi bankası arasında promosyon tutarlarının revizesi için görüşmelerine başlatıldı. Bu kapsamda banka tarafından toplam 4 teklif iletildi. Yapılan görüşmeler neticesinde İBB çalışanlarının beklentilerini en üst düzeyde karşılayacak şekilde revize sözleşme imzalandı. Yapılan bu sözleşme ile mevcut maaş protokol sözleşmesi Aralık 2025’e kadar uzatıldı ve personel başına peşin 27.000 TL promosyon için Yapı ve Kredi Bankası ile anlaşma sağlandı. Bu kapsamda Yapı ve Kredi bankası toplam 2.025.000.000 TL ödeme gerçekleştirecek. Maaş ortalamaları hesaba katıldığında bu rakam bir özel bankanın ödeyeceği en yüksek promosyon ücretlerinden biri olacak"

2024 YILI PROMOSYON SÖZLEŞMESİ BEKLENİYOR

İBB'nin 2024 yılı promosyon sözleşmesi bekleniyor. Önümüzdeki günlerde kararın gelmesi bekleniyor. Karardan haberdar olmak için TIKLA İNDİR

Kaynak: Finans7.com

Yorumlar (2)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 6 Ay Önce
Promosyon olayının iptal olduğunun kaynağa nedir söylermisiniz
Ziyaretçi 6 Ay Önce
Hayallerin katili maalesef ki gerçeklerdir. Başka bir hayallerde buluşma üzere elveda promosyon😭😭😭